فعالیت بزرگترین واحد تولید پوره میوه شمالغرب کشور در شهرستان شبستر
تبریز(پانا) - مدیرعامل بزرگترین واحد تولید پوره میوه شمالغرب کشور در شهرستان شبستر از تولید سالانه 15p هزار تن کنسانتره و رب در این واحد تولیدی صنایع تبدیلی خبر داد.
احمد افتخاری سیس مدیرعامل یک شرکت تولیدی در شبستر در گفتوگو با پانا با بیان اینکه این واحد تولیدی از سال ۹۷ با سرمایه گذاری ۱۲۰۰ میلیارد ریال کار خود را آغاز کرده است، عنوان کرد: «در این واحد تولیدی پوره میوهجات از جمله پوره سیب تولید میشود.»
وی ادامه داد: «یکی دیگر از محصولات تولیدی این شرکت گلاب و اسانس آن است که در فصل تولید گلاب، روزانه ۵ تن تولید و روانه بازارهای سراسر کشور میشود.»
افتخاری همچنین به تولید روزانه ۴ تن انواع لواشک در این کارخانه اشاره کرد و افزود: «این لواشک ها در ۳۵ نوع بسته بندی و عرضه می شود.»
وی با بیان اینکه ۲۰ درصد تولیدات این واحد تولیدی صنایع تبدیلی به کشورهایی مثل پرتغال، ترکیه و روسیه صادر می شود، ادامه داد: «از جمله محصولات صادراتی می توان به رب پوره به صورت بشکه ۲۲۰ کیلویی اشاره کرد.»
وی همچنین اظهار کرد: «این واحد تولیدی صنایع تبدیلی برای حدود ۴۰۰ نفر به طور مستقیم شغل ایجاد کرده است.»
عضو هیئت مدیره شرکت آذر مارال نیز گفت: «در این واحد تولیدی صنایع تبدیلی استانداردها رعایت می شود و سعی می شود با دقت در خرید میوه ها کیفیت محصولات تولیدی افزایش یابد و محصولی سالم عرضه شود.»
محمود افتخاری با بیان اینکه فرآیند تولید در این شرکت کاملا بهداشتی است، افزود: «در این واحد تولیدی ۴۵ نوع محصول تولید و بسته بندی می شود.»
افتخاری به طرح توسعه این واحد تولیدی صنایع تبدیلی اشاره کرد و ادامه داد: «در آینده قصد داریم تا کنسانتره میوه های هسته دار مثل هلو و زردآلو را تولید کنیم که با اجرایی شدن این طرح، تولید و اشتغالزایی ما ۲ تا ۳ برابر افزایش می یابد. برای اجرایی شدن این طرح هم نیازمند حمایت ها هستیم و امیدواریم حمایت از صنایع تولیدی کوچک افزایش پیدا کند.»
ارسال دیدگاه