سرپرست معاونت آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد؛
ضرورت تاسیس خانه اسباببازی در مدارس کشور
تهران (پانا) - سرپرست معاونت آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد نقش بازی در یادگیری بچهها بسیار اهمیت دارد بنابراین باید بازی را با دیگر ضروریات آموزش تلفیق کرد.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزشوپرورش، معصومه نجفی درباره اهمیت بازی در یادگیری دانش آموزان ابتدایی اظهار کرد: کلیدواژه بازی در آموزش دوره ابتدایی به قدری مهم است که در اسناد بالادستی نیز آمده است. در واقع باید توجه داشته باشیم که موقعیت یادگیری دانش آموزان دوره ابتدایی را در قالب بازی فراهم کنیم تا یادگیری به نحو بهتری صورت گیرد، زیرا دانش آموزان به وسیله بازی نشاط مییابند و دانش آموزی که حالش خوب باشد قطعا در یادگیری موفقتر خواهد بود.
معاون آموزش ابتدایی تأکید کرد: خانهای با عنوان خانه اسباببازی در مدارس باید ایجاد شود و برای این کار باید اتاقی در مدارس پیش بینی کرد، مهم این است که با آوردن بازی به کلاس درس، همه ضروریات آموزش را با بازی تلفیق و موقعیت بازی ایجاد کرد.
وی درباره اینکه آیا بستهای برای زبانآموزی اول ابتدایی تدارک دیده شده است، گفت: بستهای ایجاد کردهایم که در آن بازیهای کلاسی طراحی شده و معلم ملزم است هنگام زبانآموزی از فعالیتهایی که در بسته قرار داده شده استفاده کند.
نجفی ادامه داد: در حال حاضر بازیهایی را از معاونت تربیت بدنی دریافت کردهایم که قابلیت اجرا در کلاس درس را دارد، بنابراین معلم در کلاس درس ۴۵ دقیقهای بین دو موقعیت یادگیری میتواند به مدت ۵ دقیقه دانشآموز را با یکی از بازیهای تعریف شده به نشاط بیاورد تا فضای فکری او را از یک موقعیت یادگیری به موقعیت دوم یادگیری هدایت کند.
وی تأکید کرد: شاید بازی از نگاه بزرگسالان بازی باشد اما برای بچهها مفهوم زندگی را دارد، بنابراین همه باید به اهمیت و ضرورتش در آموزش کودکان توجه ویژه داشته باشیم.
نجفی ایجاد کتابخانه کلاسی را از دیگر فعالیتهای مهم آموزش ابتدایی دانست و گفت: در حال حاضر از کتابخانه کلاسی رونمایی شده و با تجهیز تعدادی از کلاسها برای دانش آموزان پایه اول تا ششم قفسهای از کتابهای متناسب با ساحتهای ششگانه سند تحول داشته باشیم.
معاون آموزش ابتدایی گفت: اقدامات فکری، نقشه مفهومی و اجرای پایلوت کتابخانه کلاسی انجام و در مرحله جذب اعتبارات هستیم و هدف گذاری ما این است که در آیندهای نزدیک، ۱۲۰ هزار کلاس درس را تجهیز کنیم.
ارسال دیدگاه