بهترین میوههای مغذی برای دانشآموزان
تهران (پانا) - دوران تحصیل دانشآموزان یکی از حساسترین دورهها چه از لحاظ رشد شخصیتی و چه از لحاظ رشد جسمانی است. در این مقاله میوههایی به شما معرفی میشود که بهتر است بیشتر از آنها برای خودتان و فرزندان محصلتان استفاده کنید.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی تیتر برتر، همه ما میدانیم که میوهها و سبزیجات جزو مهمترین مواد غذایی هستند که باید در سبد غذایی روزانه قرار بگیرد. اگر میخواهید لاغر شوی و کاهش وزن صحیح داشته باشید، اگر میخواهید پوستی شاداب و جوان داشته باشید، اگر میخواهید بدنتان سالم بماند و تا جای ممکن بیماریها را تجربه نکنید، باید تا جایی که میتوانید میوه نوش جان کنید. حالا با وجود اینکه همه میوهها و سبزیجات مهم هستند و هر کدام با توجه به رنگ و ماهیتشان یک سری مواد مغذی خاص به بدن شما میرسانند اما در این میان میتوان گفت که بعضی از آنها جزو مهمترینها هستند یا شاید بهتر است بگوییم میتوانند بیشترین و ضروریترین نیازهای ما را برطرف کنند.
بنابراین تغذیه دانشآموز باید بهطوری باشد که از تمام جهات نیازهای او را برطرف سازد. تغذیه میتواند نقش مهمی در فعالیت فکری کودک داشته باشد. فصل مدرسهها آغاز شده است. برنامه زندگی همه افرادی که در خانه خود محصل دارند با شروع فصل پاییز کاملا تغییر میکند.
زندگی شمایل جدیدی به خود میگیرد. شبنشینیهای خانوادگی مختص تعطیلات آخر هفته میشود و برنامههای روتین تغییر میکند و همین تغییر دلنشین است که به زندگی قالب منظمی میدهد. در پی همه این تغییرات آیا هرگز به ایجاد تغییر مناسبی در رویه غذایی فرزندان محصل خود فکر کردهاید؟ آیا میخواهید آنها در سال تحصیلی جدید تمرکز بیشتری داشته باشند و اوضاع ذهنیشان بهتر پیش برود؟ اگر این طور است پس باید بدانید پیروی از اصول اولیه و کلی برای نظمدهی به برنامه تغذیهای محصلان کافی است تا ابتداییترین خواسته شما محقق شود. برنامه غذایی صحیح و سالم میتواند در پیشبرد یک سال تحصیلی خوب، نقش اساسی ایفا کند.
میوه انار
دانههای انار سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین است و دارای خواصی مانند مبارزه با سرطان، کاهش درد مفاصل، کاهش فشار خون و بهبود سلامت قلب است. جالب است بدانید انار دو برابر بیشتر از چای سبز آنتی اکسیدان دارد. انار سرشار از مواد مغذی مورد نیاز برای سلامت بدن است که ویتامین c و آنتی اکسیدان آن میتواند به تاخیر علائم پیری کمک کنند.
میوه آناناس
این میوه به بزرگترین منبع بروملین شهرت دارد. بروملین آنزیم بسیار مهمی برای کمک به هضم، تولید خلط و همچنین مبارزه با عوامل عفونی است. منگنز موجود در آناناس برای استخوانها مفید است و مس موجود در آن به تولید سلولهای قرمز خون کمک میکند. آناناس جزو یکی از میوههای پرخاصیت است که واقعا مانند دارو میماند و معمولا در ایران برای عیادت مریضها این میوه را برایشان میبرند. بیشتر خواص این میوه از وجود مادهای به نام برومکلین است که ۹۰ درصد خواص آناناس زیر سر این بچه بوده و میتواند برای التیام زخمها، پیشگیری از سرطان، تنظیم فشار خون، سلامت قلب، کمک به هضم غذا، مبارزه با رادیکالهای آزاد، تسکین سینوزیت، جوانسازی پوست و بسیاری موارد دیگر موثر واقع شود.
میوه بلوبری
این توتهای کوچک به پیشگیری از بیماریهای مرتبط با سن مانند پارکینسون و آلزایمر کمک میکنند. بلوبری سرشار از آنتی اکسیدان، فیبر، منگنز و ویتامینهای C و K است. به طور کلی خانواده توتها و بریها (تشمک، گیلاس، زغال اخته، آۀبالو؛ توت فرنگی و…) جزو یکی از بهترین گروههای میوهای هستند که میتوانید آنها را نوش جان کنید و برای ماسکهای زیبایی و مراقبت از پوست خانگی از آنها بهره ببرید. این میوههای خوشمزه و پر طرفدار سرشار از آنتی اکسیدانها هستند که بسیار برای سلامتی بدن و زیبایی پوست مفیدند.
میوه گریپ فروت
حاوی فیبر، پتاسیم، لیکوپن و کولین (ویتامین B۴) است. لیکوپن (ماده موثر در ایجاد رنگ صورتی در گریپ فروت) خواص ضد تومور دارد. ویتامین C موجود در گریپ فروت به سیستم ایمنی کمک میکند. کولین نیز باعث افزایش سوخت و ساز بدن میشود.
میوه سیب
سرشار از آنتی اکسیدان، ویتامینهای C و A، فسفر، آهن، کلسیم و پتاسیم است که به تنظیم فشار خون و کاهش خطر سکته مغزی کمک میکند. خوردن روزانه ۱ عدد سیب توصیه میشود. احتمالا شما هم راجع به این جمله زیاد شنیدهاید که میگویند: «خوردن روزانه یک عدد سیب کار تو را هرگز به پزشک نمیاندازد و میتوانی سلامتیات را تضمکین کنی». بله این میوه بهشتی خواص بسیار زیادی دارد که معمولا با مشورت پزشک برای خانمهای باردار، افرادی که میخواهند کاهش وزن داشته باشند، افرادی که میخواهند دستگاه گوارششان را سالمتر کنند و… پیشنهاد میشود. بهتر است حتما این میوه پرخاصیت را در سبد غذایی روزانهاتان قرار بدهید و ترجیحا با ضد عفونی کردن این میوه، آن را با پوست نوش جان کنید؛ زیرا بسیاری از میزان فیبر سیب در پوست آن ذخیره شده است.
ارسال دیدگاه