مدیرکل آموزش و پرورش اردبیل:
همه نهادها باید در امر آموزش و پرورش مشارکت داشته باشند
اردبیل (پانا) - مدیرکل آموزش و پرورش اردبیل گفت آموزش و پرورش استان به تنهایی قادر به تحقق اهداف ترسیم شده در سند تحول بنیادین نیست، بنابراین مشارکت دیگر نهادها باید در این زمینه باید پررنگ باشد.
کلام الله صفری، مدیرکل آموزش و پرورش اردبیل در جمع اعضای شورای اسلامی شهر اردبیل اظهار کرد: آموزش و پرورش مهمترین مولد سرمایه فرهنگی در کشور است و اگر بدنبال ارتقا اجتماعی و توسعه همه جانبه هستیم باید در کنار آموزش و پرورش قرار بگیریم و از هیچ کمکی به این نهاد دریغ نکنیم.
وی با اشاره به تهدیدات آموزشی و پرورشی دوران کرونا تصریح کرد: با همت شبانه روزی معلمان، مدیران مدارس و با تدبیر وزارت آموزش و پرورش بدون هیچ مشکلی اقدام به بازگشایی مدارس کردیم تا از افت تحصیلی دانش آموزان جلوگیری شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان ادامه داد: آموزش و پرورش استان اردبیل با ۲۵۰۰ آموزشگاه، ۱۸۵۰۰ نفر فرهنگی، ۱۱۸۰۰ کلاس درس و ۲۶۰ هزار نفر دانش آموز فعالیت می کند که با احتساب والدین بیش از یک میلیون نفر مخاطب دارد.
این مقام مسئول اضافه کرد: در ابتدای ورود به آموزش و پرورش استان اقدام به تحلیل و بررسی میانگین نمرات کردیم تا با آسیب شناسی مناسب، نقاط ضعف در افت میانگین نمرات و رتبه استانی کنکور را احصا کنیم و در این خصوص اقدامات مناسبی انجام شده است که شاهد اثرات مثبت آن خواهیم بود.
صفری با تاکید بر استفاده از نظرات صاحب نظران استانی در حوزه های مختلف آموزشی و پرورشی اظهار کرد: با تشکیل قرار گاه جهادی تربیتی و نصیب آموزشی برابر سعی در حل مشکلات موجود داریم.
وی با بیان اینکه در استان ۴ هزار نفر مهاجر داریم به کمبود فضای آموزشی در نواحی یک، دو، پارس آباد، مشگین شهرو اصلاندوز اشاره کرد و گفت: اگر مدیریت صحیح انجام نشود و همکاری دیگر نهادهای ذیربط نباشد در سال های بعد شاهد دوشیفته شدن مدارس خواهیم بود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان به اولین مانور بازگشایی مدارس در ۱۵ شهریورماه اشاره کرد و خاطرنشان کرد: تاکنون ۹۷ درصد از دانشآموزان ثبت نام خود را انجام داده اند، ۹۷ درصد از دانشآموزان کلاسبندی شده اند و در کنار اینها تمامی نیروی های انسانی مورد نیاز سازماندهی شده اند.
صفری همچنین از پروژه های ناتمام و رها شده در استان با عنوان پروژه های زخمی نام برد و گفت: این پروژه ها را در سطح استان شناسایی کرده ایم که با تکمیل آنها ۱۲۸ کلاس درس، ۱۲ نمازخانه و ۸ سالن ورزشی به فضاهای آموزشی و تربیتی آموزش و پرورش استان اضافه خواهد شد.
دبیر شورای آموزش و پرورش استان در ادامه با تشکر از همکاری شهرداری اردبیل گفت: با فضاهای مناسبی که در اردبیل شناسایی کرده ایم در آینده ای نزدیک اقدام به ساخت دو آموزشگاه نمونه همانند دارالفنون تهران خواهیم کرد.
ارسال دیدگاه