در کارگاه عملی برنامهریزی اردوهای دانشآموزی عنوان شد:
اردو ابزاری مؤثر در پرورش، رشد و شکوفایی استعدادهای دانشآموزان است
زاهدان (پانا) - معاون فعالیتهای سازمان دانشآموزی سیستان و بلوچستان گفت امروزه اردوهای تربیتی میتواند بهعنوان یک ابزار مؤثر در پرورش و رشد و شکوفائی نسل آیندهساز جامعه اسلامی ایران محسوب شود.
نسرین حاجی علی بیگی در کارگاه عملی برنامه ریزی اردوهای دانشآموزی که ویژه دانشجویان آموزش ابتدایی فارغالتحصیل از دانشگاه فرهنگیان در دو بخش خواهران و برادران برگزار شد، اظهار کرد: اردوها، فرصتهای بسیار بزرگی برای تقویت مهارتهای اجتماعی کودکان از طریق توسعه روابط اجتماعی قبلی و ایجاد روابط جدید فراهم می کنند.
وی افزود: بنابراین یکی از برنامههای مهم و قابل توجه که در رشد و شکوفائی شخصیت فردی و اجتماعی دانش آموزان و غنی ساختن اوقات فراغت آنان نقش بسزایی دارد، اردو و فعالیتهای اردویی است و این زمانی میتواند یک اردوی مؤثر باشد که با برنامهریزی صحیح و زمان بندی لازم و اهداف مشخص همراه باشد.
حاجی علی بیگی با بیان اینکه آموزگاران در مقطع ابتدایی نفوذ و تاثیرگذاری ویژهای بر دانش آموزان دارند، ادامه داد: آموزگاران میتوانند با استفاده از فعالیتهای گروهی، مهارتهای اجتماعی و تشکیلاتی در شکلگیری شخصیت و هویت اجتماعی و فرهنگی کودک و نوجوان نقش بسیار مهمی ایفا کنند که برگزاری اردو و مدیریت آن یکی از این فعالیت هاست.
حاجی علی بیگی در ادامه به معرفی تشکلهای مختلف دانش آموزی پرداخت و گفت: سازمان دانش آموزی در پیشبرد اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و نیز بیانیه گام دوم انقلاب از جایگاه رفیعی برخوردار است.
در این کارگاه در مورد فعالیتهای سازمان و مهارتهای تشکیلاتی مثل فریاد شادی، صف جمع و نیز برگزاری اردوهای مفید و هدفمند آموزش های لازم به دانشجویان داده شد.
گفتنی است مدرسان سازمان دانش آموزی احمد بامری، عباس دهمرده و قائمه رخشانی نیز در این کارگاه به ارائه آموزش های تخصصی پرداختند.
ارسال دیدگاه