معاون وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد

پرهیز از حفظیات و حافظه‌محوری در مدارس

تهران (پانا) - معاون آموزش متوسط وزارت آموزش‌ و پرورش در مصاحبه با رادیو گفت‌وگو گفت پرهیز از حفظیات و حافظه‌محوری در مدارس مورد تاکید سند تحول بنیادین است.

کد مطلب: ۱۲۷۸۵۶۲
لینک کوتاه کپی شد
پرهیز از حفظیات و حافظه‌محوری در مدارس

برنامه «بدون خط‌خوردگی» رادیو گفت‌وگو در خصوص دیدار جمعی از معلمان و فرهنگیان با رهبر انقلاب با محمدمهدی کاظمی معاون آموزش متوسط وزارت آموزش‌وپرورش به‌صورت تلفنی گفتگو کرد.

محمدمهدی کاظمی با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب بر استفاده از ظرفیت آموزش‌وپرورش برای تأثیرگذاری بر دانش‌آموزان در حوزه آرمان‌های انقلاب گفت: مخاطبین مدارس در سنینی هستند که آنچه یاد می‌گیرند را تا آخر عمر خود فراموش نمی‌کنند.

وی افزود: باتوجه‌به نگاه تمدن نوین اسلامی و شکوفایی اسلامی که مدنظر قرار دارد، زیرساخت ایجاد این تمدن همین نیروی انسانی است. رهبر انقلاب در دیدار با معلمان ویژگی‌های نیروی انسانی را تبیین و تاکید کردند که آموزش‌وپرورش در این 12 سال بهترین فرصت را دارد که استفاده و ارزش‌های انقلابی و اسلامی را در دانش‌آموزان نهادینه کند.

معاون آموزش متوسط وزارت آموزش‌وپرورش در مصاحبه تلفنی با رادیو گفت‌وگو رسالت آموزش‌وپرورش در تربیت نیروی انسانی برای آینده کشور را بسیار سنگین توصیف و بیان کرد: این وزارت‌خانه با برنامه‌ریزی‌هایی که در حوزه‌های آموزش‌وپرورش انجام می‌دهد، می‌تواند این هدف بسیار مهم را محقق کند.

وی ضمن اشاره به سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش اظهار کرد: در چرخش‌های تحولی که در سند تحول بنیادین آمده، موضوع پرهیز از حافظه محوری مورد تاکید قرار گرفته است و در حال حاضر آموزش‌وپرورش با این رویکرد که بتوانند در راستای کاهش حافظه محوری و توجه به مهارت‌ها برنامه‌ریزی کند، در حال فعالیت است.

سازمان پژوهش مسئول اصلی برنامه‌ریزی برای پرهیز از حافظه محوری است

کاظمی با بیان اینکه سازمان پژوهش مسئول اصلی برنامه‌ریزی برای پرهیز از حافظه محوری است، عنوان کرد: معاونت‌های آموزشی نیز در این راستا باید برنامه‌ریزی لازم را داشته باشند تا کتاب‌های درسی به‌گونه‌ای تألیف شوند که دانش‌آموزان مجبور به حفظ کردن محتواهایی که ثمر زیادی برای آن‌ها در زندگی ندارد نباشند.

وی از تشکیل جلسه‌ای باهدف حذف حفظیات در درس‌ها خبر داد و گفت: قرار است با بررسی‌های لازم، محتوا و برنامه درسی فعلی مورد بازنگری و بررسی مجدد قرار گیرد.

معاون آموزش متوسط وزارت آموزش‌وپرورش بستر اصلی تأمین نیروی انسانی در آموزش‌وپرورش را از مسیر اصلی و دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی عنوان و تاکید کرد: با افزایش ظرفیت این دانشگاه‌ها باید بتوانیم در راستای تأمین نیروی انسانی موردنیاز را برنامه‌ریزی کنیم.

وی افزود: این نیروی انسانی باید در دوران چهار‌ساله تحصیل خود با رویکردهای جدید تربیت شود و بتوانیم معلمی را در تراز اجرای سند تحول بنیادین تربیت کنیم. افزایش ظرفیت دانشگاه فرهنگیان یکی از رویکردهای اصلی وزارت آموزش‌وپرورش در این راستا خواهد بود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار