آبیاری و خاک حاصلخیز، عامل کیفیت بالای سبزی نیشابوری است
نیشابور (پانا) - سبزیکار نیشابوری آبیاری و خاک حاصلخیز را عامل کیفیت بسیار بالای سبزی نیشابوری عنوان کرد.
رقیه بیگم طبایی، سبزی کار نیشابوری در راستای کاشت و برداشت انواع سبزی به پانا عنوان کرد: «پس از کاشت بذر، بسته به نوع رسیدگی و محافظت از خاک و بذر مورد نظر، ۳ الی ۴ مرتبه می توان از بذر اولیه سبزی برداشت کرد، اما از بذر جعفری و تره تا یک سال و از بذر نعناع و تلخون تا ۷ سال، به دلیل وجود ریشه قوی می توان محصول برداشت کرد.»
وی ضمن اشاره به آبیاری مرتب و بدون وقفه این محصول گفت: «انواع مختلف سبزی بدون استثنا نیاز به آبیاری دارد و این آبیاری هر ۶ روز یک بار انجام می شود.»
این سبزی کار نیشابوری در ادامه افزود: «آبیاری و خاک مناسب از اصول مهم سبزی کاری و کیفیت بسیار بالای آن است و سبزی های نیشابوری به دلیل خاک حاصلخیز، آفت کشی، آبیاری کافی و به موقع، بسیار شاداب و دارای محبوبیت فراوان در بین شهرهای مختلف هستند.»
وی یادآور شد: «انواع مختلف سبزی در تمام فصلهای سال کشت می شود، اما سبزی که در نیمه اول سال کشت می شود نسبت به سبزی های نیمه دوم سال که معمولا در گلخانه ها کشت می شود، از کیفیت بالاتری برخوردار است.»
طبایی با توجه به مصرف سبزی در غذاهای مختلف خاطرنشان کرد: «علاوه بر استفاده از سبزی تازه، می توان آن را سرخ و خشک کرد و در مکانی خنک نگهداری کرد تا در هنگام نیاز، از آن استفاده شود.»
دانش آموز خبرنگار: فاطمه محمدآبادی
ارسال دیدگاه