روزه‌داران هنگام سحر و افطار مراقب نحوه غذا خوردن خود باشند

رشت (پانا) - سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از مردم خواست در هنگام سحر و افطار مراقب نحوه غذا خوردن خود باشند.

کد مطلب: ۱۲۶۸۷۲۰
لینک کوتاه کپی شد
روزه‌داران هنگام سحر و افطار مراقب نحوه غذا خوردن خود باشند

به گزارش دانشگاه علوم پژشکی گیلان؛ فردین مهرابیان امروز با بیان این مطلب که روزه داران باید با مایعات گرم و چند خرما افطار خود را شروع کنند، گفت: بهتر است روزه‌داران در وعده سحر و افطار از غذا‌های پخته و یا بخار پز استفاده کنند و از خوابیدن بعد از خوردن سحری پرهیز کنند.

وی با اشاره به اهمیت مصرف میوه و سبزی در وعده سحر و افطار افزود: روزه داران میوه و سبزی مورد نیاز خود را ضد عفونی کرده و حتما بعد از افطار میوه مصرف کنند.

مهرابیان همچنین اضافه کرد: بهتر است در افطار غذای سبک و زود هضم خورده شود و از خوردن گوشت، مرغ و تخم مرغ کاملا نپخته پرهیز شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار