آموزش و پرورش در هفتهای که گذشت؛
از آخرین روند بازگشایی مدارس تا جعلی بودن نامه مخالفت با رتبهبندی
تهران (پانا) - هفته گذشته وزارت آموزش و پرورش با آخرین روند بازگشایی مدارس در پیک اُمیکرون و اخباری مبتنی بر جعلی بودن نامه منتشر شده در فضای مجازی پیرامون مخالفت با رتبهبندی معلمان همراه بود.
صادق ستاریفرد معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش درباره تعطیلی مدارس به علت گسترش اُمیکرون اظهار کرد: مبتنی بر تصمیم ستاد ملی کرونا، مقرر شده برای مدیریت این مسئله ستادهای مقابله با کرونای استانها تصمیم بگیرند و مدارس در برخی مناطق روستایی ما حضوری است. در برخی از مدارس نیز دانشآموزان به صورت حضوری و مجازی و در پارهای مناطق نیز کلاسها مجازی برگزار میشود.
معاون تربیتبدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: درباره برگزاری حضوری مدارس، اصل را بر اقتضای شرایط هر منطقه گذاشتیم و تعطیلی سراسری مدارس را نداریم و مسوولان هر استان براساس شرایط، تصمیمگیری میکنند که مدارس حضوری، مجازی یا ترکیبی از هر دو روش را داشته باشد.
ستاریفرد درباره نگرانی والدین از ابتلای فرزندانشان به کرونا توضیح داد: همکاری و هماهنگی بین اولیا و مدارس برقرار است و اصل را بر همراهی اولیا و مدارس گذاشتیم. اگر هر دانشآموزی علائم سرماخوردگی را داشت از حضورش در مدارس امتناع میشود و دانشآموزانی که در معرض ابتلا قرار دارند نیز در مدارس حضور نمییابند.
به گفته وی ۹۵ درصد دانشآموزان در مرحله اول واکسینه شدند و دوز سوم واکسینه فرهنگیان نیز ادامه دارد. البته واکسن زدن شرط حضور در مدارس نیست و شرط پی سی آر مثبت نیز نداریم؛ سعی شده است با روشهای اقنایی دانشآموز به سمت و سوی واکسن زدن سوق داده شود.
توسعه مراکز مشاوره و راهنمایی خانواده و ارائه خدمات حمایتی به دانشآموزان استثنایی، پوشش ۲۰ هزار مدرسه در برنامه ملی «نماد»، اعلام پایان مهلت ارسال آثار به پویش «ایران سرسبز، هر ایرانی یک درخت»، جزئیات برگزاری مرحله نهایی مسابقات قرآن دانشآموزان جهان اسلام، افتتاح نمایشگاه آثار منتخب جشنواره فرهنگی هنری فردا، برگزاری پویش دانشآموزی «بوسه بر دستان پدر» و برگزاری مسابقه کتابخوانی «از چیزی نمیترسیدم» در شبکه شاد از جمله دیگر اخبار مهم در هفته گذشته آموزش و پرورش بود.
در گزارش پیش رو برخی دیگر از اخبار با اهمیت وزارت آموزش و پروش را مرور میکنیم:
۴۰ هزار میلیارد تومان در سال آینده برای رتبهبندی معلمان در نظر گرفته میشود
علیرضا منادی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه کمیسیون تلفیق مصوب کرده است در سال آینده ۴۰ هزار میلیارد تومان برای رتبهبندی معلمان در نظر گرفته شود، گفت همه دستگاهها علاقه دارند هر چه سریعتر لایحه رتبهبندی معلمان اجرایی شود.
وی ادامه داد: دولت باید به شورای نگهبان نامه بدهد تا بار مالی مصوبه کمیسیون را قبول کند و رتبهبندی معلمان در سال جاری اجرا شود؛ هدف رتبهبندی، درجهبندی معلمان است تا کیفیت آموزش ارتقا یابد.
علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت نیز در هفته گذشته به دنبال انتشار برخی از اخبار مبتنی انتشار نامه ای در فضای مجازی پیرامون مخالفت با رتبه بندی در حساب کاربری خود در توییتر نوشت: نامه منتشر شده در خصوص مخالفت با طرح رتبهبندی معلمان جعلی است.
گفتنی است مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، با انتشار این پیام از تمام فرهنگیان و معلمان عزیز تقاضا دارد تا هر گونه اخبار مربوط به دستگاه تعلیم و تربیت را صرفاً از طریق سایت رسمی وزارت آموزش و پرورش به آدرس: medu.ir پیگیری کنند.
نوری: طرح «نظام پرداخت همسان کارکنان دولت» در سال ۱۴۰۱ اجرایی میشود
یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش در حاشیه سفر خود به مشهد و در نشست با جمعی از فرهنگیان شهرستان تربت حیدریه گفت طرح نظام پرداخت همسان کارکنان دولت تدوین و در سال ۱۴۰۱ اجرایی خواهد شد.
وی ضمن اشاره به برخی از جزئیات طرح نظام پرداخت همسان کارکنان دولت خاطرنشان کرد: این طرح توسط سازمان امور اداری و استخدامی تهیه و در سال ۱۴۰۱ اجرایی خواهد شد، برای طرح رتبه بندی معلمان نیز در سال آینده ۲۵ هزار میلیارد تومان بودجه پیش بینی شده است.
اجرای طرح «ساماندهی مدارس مرزی» در ۱۶ استان
وزیر آموزش و پرورش همچنین در نشست تبیین «طرح توسعه و تحول اجتماعمحور دو هزار و بیست محله کمبرخوردار کشور» با اشاره به اینکه باید از ظرفیت هنرستانها، مدارس و اماکن فرهنگی تربیتی، در اجرای طرح «محرومیتزدایی در مناطق کمبرخوردار» بهره برد خبر داد طرح «ساماندهی مدارس مرزی» در ۱۶ استان مرزی، در دستور کار آموزش و پرورش قرار دارد.
سربازمعلمی که ۲ دانشآموز را به تحصیل بازگرداند
مهرداد یعقوبوند، سرباز معلم روستای کرگاب بخش الوار گرمسیری شهرستان اندیمشک از توابع استان خوزستان که در سختترین شرایط آبوهوایی مشغول به خدمت است، تمام حقوق و درآمد خود را صرف خرید لوازم التحریر و کیف و کفش برای ۱۷ دانشآموز محروم این روستا کرد.
یعقوبوند افزود: با حقوقم برای دانشآموزان کفش، کلاه و لوازمالتحریر خریدم تا انگیزه تحصیلشان از بین نرود. همچنین توانستم ۲ دانشآموز را به تحصیل بازگردانم.
اجرای طرح تحولی آزادسازی مجموعههای ورزشی آموزش و پرورش در ۱۰ استان
صادق ستاری فرد معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با اشاره به آزادسازی مجموعههای ورزشی خبر داد فاز بعدی استفاده از محوطه مدارس به عنوان کانون تربیتی و پیشرفت محله برای این نهضت ملی ورزش تربیتی خانوادهمحور در تعطیلات مدنظر است.
مجموعه ورزشی چمران مرکز تاسیس آکادمی ورزشهای دانشآموزی میشود
وی همچنین گفت: براساس موافقت و حمایت وزیر آموزش و پرورش، آکادمی ملی و پایگاه قهرمانی ورزش دانشآموزی در مجموعه بزرگ ورزشی شهید چمران ایجاد میشود.
واگذاری و تغییر کاربری اردوگاههای دانشآموزی، تحت هر شرایطی ممنوع است
به استناد ماده ۷ آییننامه اجرایی قانون احیای معاونت پرورشی، مفاد سند تحول بنیادین، آییننامه اردوهای دانشآموزی و برنامه زیرنظام تأمین فضا، تجهیزات و فناوری، اساسنامه اردوگاههای دانشآموزی در ۲۸ ماده و ۱۲ تبصره به تصویب شورای عالی آموزش و پرورش رسید که پس از تایید رئیس جمهور و رئیس شورای عالی برای اجرا به آموزش و پرورش ابلاغ شد.
اپلیکیشن جامع فعالیتهای قرآنی راهاندازی میشود
میکائیل باقری مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش از راهاندازی اپلیکیشن جامع فعالیتهای قرآنی خبر داد و گفت پروپوزال(RFP) این طرح تهیه و تصویب شده است.
ارسال دیدگاه