تشکیل اولین جلسه شورای سیاستگذاری چهارمین جشنواره ملی فردوسی
تهران (پانا) - اولین جلسه شورای سیاستگذاری چهارمین جشنواره ملی فردوسی با حضور رییس فرهنگستان زبان و ادب فارسی، رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان و معاونان، مدیران و کارشناسان دو طرف در محل فرهنگستان زبان و ادب فارسی برگزار شد.
در ابتدای این جلسه غلامعلی حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی ضمن اشاره به این مطلب که ضعف و قوت نسل آینده در زبان و ادبیات فارسی در گرو پرورش مناسب و مؤثر دانش آموزان در دوره تحصیلی ابتدایی است، گفت: باور ما این است که دانشجویان با همان شتاب و جهت گیری که از دوره متوسطه وارد دانشگاه میشوند، با همان جهتگیری از دانشگاه خارج میشوند. و این حاکی از تأثیرپذیری دانش آموزان از آموزش های دوران مدرسه میباشد. و بر این اساس مایلیم که در حوزه زبان و ادبیات فارسی در مدارس استعدادهای درخشان که همهی فارغالتحصیلان آن ضمن تحصیلات عالیه افراد موثری خواهند شد، سرمایهگذاری کنیم و به بسط و گسترش زبان و ادبیات فارسی کمک کنیم.
رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی در ادامه ضمن قدردانی از مسئولان سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان به جهت ابتکار عمل در برگزاری جشنواره ملی فردوسی در سطح مدارس تابعه سازمان گفت: امروزه در جامعه این تصور شکل گرفته است که دانش آموزانی که در علوم پایه استعداد دارند، دیگر به تعمق و فراگیری زبان و ادب فارسی احتیاج ندارند و هنر این است که صرفاً در این زمینهها نبوغ داشته باشند و لذا برگزاری این گونه جشنواره ها می تواند جبرانی برای این نقص باشد، که وظیفه ماست در این خصوص ورود کنیم و در جهت ترمیم آن برآییم.
در ادامه جلسه الهام یاوری، رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان گفت: زبان و ادبیات فارسی حلقهی وصل تمدنی ما با معاصران و پیشینیانی که این تمدن رو ساختند است. و متأسفانه نسل امروز به جهت ضعف هایی که در حوزهی خواندن، فهمیدن و ارتباط برقرار کردن دارند، لذت بردن از میراث ادبیات فارسی که یک داشته ارزشمندی است، کمتر مورد توجه قرار گرفته و ارتباطشان با فرهنگ فارسی زبانان در سدههای گذشته و معاصر در کشورهای همسایه تا حدی کمرنگ شده است و علاقه مندیم که جشنواره ملی فردوسی بتواند زنده کننده یک خاطره ارزشمند تمدنی برای دانش آموزان و شکل دهنده یک جریان، برای ایجاد ارتباط در داخل مرزهای تمدنی باشد.
رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان ضمن تقدیر و تشکر از حمایت های معنوی فرهنگستان زبان و ادب فارسی از جشنواره ملی فردوسی گفت: قطعاً بضاعت کارشناسی ما با حضور افراد صاحب نظر فرهنگستان در طی جلسات کارشناسی تکمیل شده است و امیدواریم در آینده شاهد همکاری های بیشتر دو طرف باشیم.
در پایان جمال حیدری رئیس اداره استعدادهای درخشان استان خوزستان که مسئول دبیرخانه اجرایی کشوری جشنواره می باشد ضمن ارائه گزارش مبسوطی از برگزاری سومین جشنواره ملی فردوسی که در سال تحصیلی ۱۴۰۰ - ۱۳۹۹ برگزار گردید، به تشریح اقدامات و برنامه ریزی های صورت گرفته جهت برگزاری چهارمین جشنواره ملی فردوسی در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ پرداخت.
ارسال دیدگاه