مدیر سازمان دانش آموزی سیستان و بلوچستان:
مدیران باید از دانش آموزان به عنوان مشاورانی خلاق در تصمیمگیریها بهرهمند شوند
سند تحول تشکیلات پیشتازان در ایرانشهر تبیین شد
زاهدان (پانا) - مدیر سازمان دانشآموزی سیستان و بلوچستان گفت باید با استفاده از ظرفیت تشکلهای دانشآموزی، دانشآموزان را در متن امور قرار داد و به جای حضور تشریفاتی آنان در برنامه ها از آنان به عنوان مشاورانی خلاق در تصمیمگیریها بهره برد.
محمود همت در نشست توجیهی کمیته فنی باز مهندسی اصول و فرایندهای ادارات دانش آموزی قطب ایرانشهر اظهار کرد: براساس اساسنامه مصوب، مأموریت اصلی و مهم سازمان دانشآموزی زمینهسازی برای تربیت اسلامی دانشآموزان در ابعاد فردی و اجتماعی است.
وی افزود: تلاش سازمان دانش آموزی بر این است تا در قالبهای مختلف گروهی و فعالیتهای جمعی زمینهای را فراهم کند که منجر به نقشپذریری دانشآموزان شود.
مدیر سازمان دانش آموزی سیستان و بلوچستان ادامه داد: سازمان دانش آموزی چند محور اساسی را در فعالیتهای خود سرلوحه اقدامات قرار داده که یکی از مهمترین آنها برنامهمحوری و اولویت به کیفیتبخشی و اثربخشی فعالیتها در سازمان بود.
همت، خاطرنشان کرد: یکی از برنامههای بسیار مهم سازمان دانشآموزی در سال گذشته، بازنگری و بازمهندسی فعالیتهای سازمان به ویژه در حوزه تشکیلات دانشآموزی پیشتازان بود.
وی ادامه داد: این بازنگری برمبنای سه سند مهم بالادستی آموزش و پرورش یعنی ابلاغ سیاستهای تحولی آموزش از سوی مقام معظم رهبری، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی که باید مبنای برنامهریزی در حوزه تربیت دانشآموزان باشد انجام شده است.
مدیر سازمان دانش آموزی سیستان و بلوچستان گفت: کمیته بازمهندسی اصول و فرآیندهای اجرایی تشکیلات دانشآموزی پیشتازان در اردیبهشتماه سال ۹۹ تشکیل شد و با برگزاری بیش از ۶۰ جلسه طولانی، اصول و فرآیندهای اجرایی تشکیلات دانشآموزی پیشتازان سازمان و نسخه تحولی پیشتازان طراحی و طی روز ۳۰ دیماه سال ۹۹ با حضور وزیر آموزش و پرورش رونمایی شد تا در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ اجرایی شود.
همت با بیان اینکه بازمهندسی انجام شده در پنج محور ساختار تشکیلات دانشآموزی پیشتازان، نشانهها، نمادها و علائم، محتوای آموزشی و کمیتههای فنی اتفاق افتاد، تصریح کرد: برای اجرای درست و دقیق بازمهندسی انجام شده لازم است از همان ابتدای کار الزامات اجرایی دقیق آن مشخص و تعریف شود که به همین منظور از ابتدای سال تحصیلی تاکنون جلسات و نشست های توجیهی متعددی برای شهرستان ها و مناطق برگزار کردیم.
وی در بخش دیگری بر مشارکت فعال دانش آموزان پیشتاز، نمایندگان مجلس و خبرنگاران پانا در مراسم و برنامه های آموزش و پرورش تاکید کرد و گفت: باید دانش آموزان را در متن امور قرار داد و به جای حضور تشریفاتی آنان در برنامه ها از آنان به عنوان مشاورانی خلاق بهره برد.
مدیر سازمان دانش آموزی سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: جذب و سازماندهی دانش آموزان و مربیان نخستین گام فعالیت های دانش آموزی است که انتظار می رود تمامی روسای ادارات دانش آموزی نسبت به این مهم اهتمام ورزند.
در ادامه جلسه نیز نسرین حاجی علی بیگی معاون فعالیت های سازمان دانش آموزی به تبیین دقیق سند تحول تشکیلات پیشتازان و تشریح برنامه عملیاتی ۱۴۰۰ پرداخت. همچنین لباس و شال تشکیلاتی به همراه سند تحول تشکیلات پیشتازان به مربیان و دانش آموزان اهدا شد.
ارسال دیدگاه