گیلان در صدر جدول تولید بوقلمون مادر در کشور
رشت (پانا) - معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت گیلان در تولید بوقلمون مادر رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است.
![گیلان در صدر جدول تولید بوقلمون مادر در کشور](https://cdn.pana.ir/thumbnail/MTIwYjk5vaWQ/gjzVaZ-S_20YtK6_oleWnZi7LTjceVfkf-tEjQhhSgVYJkTSbMZ4IZicyAcgRMj-WWFHy9iIp1lNx8-qtxRZcN02dEbH-ZTHvCRKA6-nHM8sAIKXaKdntA,,/MTIwYjk5vaWQ.jpg)
به گزارش ایسنا، حجت علیاکبرنژاد در جمع خبرنگاران با بیان اینکه گیلان رتبه هفت کشوری را در تولید بوقلمون گوشتی دارد، گفت: استان با هفت واحد بوقلمون مادر با ظرفیت ۳۹ هزار و ۷۰۰ قطعه رتبه اول کشور را داراست.
وی افزود: تولید گوشت بوقلمون در گیلان را ۱۲۷۸ تن عنوان کرد و افزود: همچنین بیش از ۲میلیون و ۵۰۰ قطعه تولید جوجه یک روزه در استان تولید میشود. سال ۹۹ داشته ایم.
علی اکبرنژاد با اشاره به اینکه فروردین ماه سال جاری ۱۶۵هزار و ۶۹۱قطعه جوجه یک روزه تولید شده است، خاطرنشان کرد: تعداد واحدهای تولید بوقلمون گوشتی در استان گیلان ۱۵ واحد با ظرفیت ۸۶ هزار و ۵۰۰ قطعه است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان تصریح کرد: تعداد واحدهای جوجه کشی سه کارخانه با ظرفیت ۹۵۰ هزار عدد تخم در هر دوره است.
علی اکبرنژاد افزود: گیلان با دارا بودن یک کشتارگاه بوقلمون ۳۰ درصد گوشت بوقلمون تولیدی استان درداخل مصرف و ۷۰درصد باقیمانده به خارج از گیلان برای مصرف صادر میشود.
وی گفت: ۷۰ درصد گوشت بوقلمون استان گیلان به استان تهران و زنجان صادر میشود.
ارسال دیدگاه