بیش از ۷۰ درصد مزارع مولد بوقلمون کشور در گیلان است
رشت ( پانا) - معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گیلان گفت که بیش از ۷۰ درصد مزارع مولد بوقلمون کشور در استان وجود دارد.
استقبال مردم از خرید گوشت بوقلمون افزایش یافته و توسعه این صنعت در گیلان علاوه بر اشتغالزایی میتواند در افزایش تولید گوشت سالم نقش موثری ایفا کند.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گفت: با بیان اینکه صددرصد جوجه بوقلمون مورد نیاز کشور در گیلان تولید میشود گفت: در شهرستان های سیاهکل، املش، رشت و شفت بیش از دیگر شهرستان های گیلان جوجه بوقلمون تولید میشود.
علی اکبر نژاد مصرف سرانه گوشت بوقلمون در کشور را ۳۰۰ گرم ذکر و اضافه کرد: با توانمندسازی واحدهای تولیدی، قصد داریم این رقم را به ۴۰۰ گرم افزایش دهیم و این موفقیت درحالی رقم خورده که ۹ سال پیش جوجه بوقلمون مورد نیاز از خارج وارد میشد.
وی گوشت بوقلمون را جایگزین خوبی برای گوشت قرمز دانست و شرایط آب و هوایی مناسب گیلان را زمینه ساز توسعه صنعت پرورش بوقلمون در استان عنوان کرد.
وی خاطرنشان کرد: تا شهریورماه امسال با بهره برداری از جوجه کشیهای نیمه فعال شاهد افزایش تولید جوجه یک روزه بوقلمون در گیلان خواهیم بود و جوجه بوقلمونهای تولید شده در گیلان به سراسر کشور توزیع میشود.
گوشت بوقلمون به علت اینکه حاوی هر دو گوشت سفید و قرمز (۶۰ درصد گوشت سفید و ۴۰ درصد گوشت قرمز) بوده و همچنین با داشتن پروتئین، ویتامین و املاح بالا و نیز کلسترول پایین بهترین گزینه است تا در سبد خانوار مردم قرار بگیرد.
گیلان قطب تولید بوقلمون در کشور است و تولیدکنندگان و فعالان عرصه پرورش بوقلمون در استان با پرورش حدود ۲۱ هزار قطعه بوقلمون مادر، سالانه بیش از ۴۵ درصد جوجه بوقلمون کشور را تولید میکنند.
ارسال دیدگاه