بیش از ۷۰ درصد مزارع مولد بوقلمون کشور در گیلان است

رشت ( پانا) - معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گیلان گفت که بیش از ۷۰ درصد مزارع مولد بوقلمون کشور در استان وجود دارد.

کد مطلب: ۹۲۲۲۵۴
لینک کوتاه کپی شد
بیش از ۷۰ درصد مزارع مولد بوقلمون کشور در گیلان است

استقبال مردم از خرید گوشت بوقلمون افزایش یافته و توسعه این صنعت در گیلان علاوه بر اشتغالزایی می‌تواند در افزایش تولید گوشت سالم نقش موثری ایفا کند.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گفت: با بیان اینکه صددرصد جوجه بوقلمون مورد نیاز کشور در گیلان تولید می‌شود گفت: در شهرستان های سیاهکل، املش، رشت و شفت بیش از دیگر شهرستان های گیلان جوجه بوقلمون تولید می‌شود.

علی اکبر نژاد مصرف سرانه گوشت بوقلمون در کشور را ۳۰۰ گرم ذکر و اضافه کرد: با توانمندسازی واحدهای تولیدی، قصد داریم این رقم را به ۴۰۰ گرم افزایش دهیم و این موفقیت درحالی رقم خورده که ۹ سال پیش جوجه بوقلمون مورد نیاز از خارج وارد می‌شد.

وی گوشت بوقلمون را جایگزین خوبی برای گوشت قرمز دانست و شرایط آب و هوایی مناسب گیلان را زمینه ساز توسعه صنعت پرورش بوقلمون در استان عنوان کرد.

وی خاطرنشان کرد: تا شهریورماه امسال با بهره برداری از جوجه کشی‌های نیمه فعال شاهد افزایش تولید جوجه یک روزه بوقلمون در گیلان خواهیم بود و جوجه بوقلمون‌های تولید شده در گیلان به سراسر کشور توزیع می‌شود.

گوشت بوقلمون به علت اینکه حاوی هر دو گوشت سفید و قرمز (۶۰ درصد گوشت سفید و ۴۰ درصد گوشت قرمز) بوده و همچنین با داشتن پروتئین، ویتامین و املاح بالا و نیز کلسترول پایین بهترین گزینه است تا در سبد خانوار مردم قرار بگیرد.
گیلان قطب تولید بوقلمون در کشور است و تولیدکنندگان و فعالان عرصه پرورش بوقلمون در استان با پرورش حدود ۲۱ هزار قطعه بوقلمون مادر، سالانه بیش از ۴۵ درصد جوجه بوقلمون کشور را تولید می‌کنند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار