معاون تربیتبدنی و سلامت در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل استانها مطرح کرد:
اجرای برنامه نشان در کنار نماد/ افتخارآفرینی ایران با ۷۷درصد مدالآوری کاروان
تهران (پانا) - معاون تربیتبدنی و سلامت در جلسه شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش استان ها به بیان سیاستهای معاونت تربیتبدنی و سلامت در سال ۱۴۰۴ پرداخت.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، محمد جعفری معاون تربیتبدنی و سلامت در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش استانها که با حضور وزیر آموزش و پرورش در اردوگاه باهنر برگزار شد با اشاره به کاروان اعزامی دانشآموزان زیر ۱۵سال به صربستان گفت: در آیین استقبال از دانشآموزان همه مسئولان با حضور در فرودگاه و جلسه شورای آموزش و پرورش، مراسم تجلیل از دانشآموزان موفق را برگزار کردند.
وی افزود: با عنایت وزیر آموزش و پرورش و وزیر ورزش و جوانان همچنین فدراسیون ورزش دانشآموزی و دیگر فدراسیونها، اعزام کاروان به صربستان میسر شد و تمام مسئولان همکاری کردند تا کاروان ایران برای اولین بار در این مسابقات شرکت کند.
جعفری با بیان اینکه ۵۶ کشور در ژیمنازیاد صربستان (موسوم به المپیک دانشآموزی) شرکت کردند، گفت: اولین دوره از این مسابقات در صربستان و دومین دوره در برزیل برگزار شده بود که ایران نمایندهای نداشت لذا با هماهنگیهای صورت گرفته، توانستیم در این مسابقات از ۱۵ تا ۲۵ فروردین حضور پیدا کنیم و افتخارآفرینی کاروان امید ایران که همه را خوشحال کرد، حاصل تلاش شبانهروزی همکاران است.
وی افزود: در قالب این کاروان ۱۸۱ دانشآموز، مربی و داور به این مسابقات اعزام شدند و دانشآموزان در ۱۲ رشته و ۲۳ تیم در این مسابقات شرکت کردند که با اولویت رشتههای آموزشگاهی بود.
معاون وزیر گفت: ۲۹ استان به صورت فراگیر در این مسابقات شرکت کردند و در کاروان ایران نماینده داشتند؛ برگزاری جلسات مختلف با وزارت ورزش و فدراسیونها، برگزاری جلسه هیاترئیسه با حضور وزیر آموزش و پرورش، هماهنگی با روسای انجمنها، همکاری با فدراسیونهای ملی و ... در این بین انجام شد.
وی پیش از مرور دستاوردهای اعزام این کاروان، گفت: به نمایندگی از ۳۳ هزار معلم تربیتبدنی از وزیر آموزش و پرورش و تیم شورای معاونین تشکر میکنم که با حضور در آیین بدرقه و در صربستان این کاروان را همراهی کردند.
جعفری با اعلام اینکه جایگاه ایران از نظر دستاوردها و درصد مدالآوری بعد از چین بوده، اشاره کرد: از ۱۱۳ دانشآموز اعزامی ۶۴.۶ درصد پسر و ۳۵.۴ درصد دختر بودند که ۲۹ مدال طلا، ۲۸ مدال نقره و ۲۹ مدال برنز کسب شد.
وی به مدال آوری ۷۷ درصدی دانشآموزان اعزامی اشاره و افزود: اعزام مربیان، داوران، عوامل بر اساس شاخصهایی بود که انتخاب آنان از بین معلمان متخصص تربیتبدنی بوده است همچنین برکت این اعزام، حضور تیمهای پارادوومیدانی در کاروان دانشآموزی ایران بود.
وی از دیگر دستاوردهای این اعزام را بیان کرد و گفت: در کشتی آزاد و فرنگی، تکواندو پسران، شطرنج سریع و برق آسا، تنیس روی میز پسران قهرمان جهان و در رشتههای پارادوومیدانی و تنیس روی میز دختران نائب قهرمان جهان شدیم.
جعفری در ادامه به اختصاص ۳۲ درصد کاروان به دختران و مربیان زن اشاره کرد.
وی همچنین با بیان فعالیتهای معاونت تربیتبدنی و سلامت، با اشاره به اینکه براساس اسناد بالادستی برنامههای معاونت برنامهریزی میشود، افزود: محرومیتزدایی، کیفیت محور بودن برنامه، محور بودن برنامه، علمی و تخصصی کردن برنامهها، ارتقای عدالت تربیتی، اخلاق محور کردن و مدرسه محور کردن فعالیتها از سیاستهای ما است ضمن اینکه الگوی پیشرفت ورزش و سلامت مدارس در حال تدوین است و با توجه و تکیه بر دوره ابتدایی ترسیم میشود.
معاون تربیت بدنی و سلامت گفت: اعتبارات خوبی در راستای اجرای برنامه ها به استان ها ابلاغ کردیم در این راستا با مدیران کل و معاونین تربیت بدنی استانها تفاهمنامه منعقد کردهایم.
وی با مروری بر طرح شهید سلیمانی و بیان تلاش برای افزایش سرانه فضاهای ورزشی گفت: در این باره باید از تمام تلاشهای درون و برون سازمانی استفاده کنیم تا مدارس و فضاهای ورزشی درون مدرسهای را بهینهسازی و به سازی کنیم.
وی همچنین گفت: مهارت آموزی ورزشی یکی از تکالیف ما در حوزه تربیتبدنی و سلامت است و همچنین برگزاری المپیادهای ورزشی درون مدرسهای و بین مناطق یکی از برنامههای اصلی این معاونت است. ما در همین تفاهمنامه اخیر با مدیران کل استانها اعتبار این امر را به عنوان یک فعالیت تربیتی تمام ساحتی پیشبینی کردهایم.
جعفری افزود: کانونهای ورزشی درون و برون مدرسه ای به عنوان محل شناسایی و پرورش استعدادهای ورزشی، ورزش با خانواده و برنامه نشان در کنار برنامه نماد برای کاهش آسیبهای اجتماعی از جمله برنامهها خواهد بود.
ارسال دیدگاه