حضور پرشور مردم خرمآباد در راهپیمایی ۲۲ بهمن با اقدامات انساندوستانه
لرستان(پانا) - مردم خرمآباد در راهپیمایی ۲۲ بهمن با حضور گسترده و شور و نشاط، با اهدا خون و توزیع چای و شکلات، همبستگی و ارادت خود به آرمانهای انقلاب اسلامی را به نمایش گذاشتند.

مردم استان لرستان، به ویژه شهر خرمآباد، در راهپیمایی ۲۲ بهمن با شور و نشاط فراوان شرکت کردند. این مراسم از میدان امام آغاز شد و تا کیو ادامه یافت. شرکتکنندگان با در دست داشتن پلاکاردها و شعارهای مختلف، همبستگی و ارادت خود را به آرمانهای انقلاب اسلامی نشان دادند.
در کنار این حضور پرشور، مردم خرمآباد اقداماتی انساندوستانه نیز انجام دادند. اهدا خون به عنوان نمادی از فداکاری و همدلی در میان شرکتکنندگان صورت گرفت و نشاندهنده روحیه همکاری و همبستگی مردم بود. همچنین، برای ایجاد فضایی گرم و صمیمی، چای و شکلات به حاضرین ارائه شد که این اقدام، به مراسم رنگ و بویی ویژه بخشید.
این راهپیمایی به عنوان نمادی از وحدت و همبستگی مردم در برابر چالشها و تهدیدات، مورد توجه قرار گرفت و با استقبال گستردهای از سوی شهروندان همراه بود. حضور فعال و مؤثر مردم در این مراسم، نشاندهنده عزم و اراده آنان برای حفظ و پاسداری از ارزشهای انقلاب اسلامی است.
ارسال دیدگاه