معلم برگزیده جشنواره بینالمللی جایزه معلم:
موزه آفرینش بهاباد برای آموزش لذتبخش به دانشآموزان ایجاد شد
بهاباد (پانا) - معلم برگزیده و دارنده مدال طلای دومین دوره بینالمللی جایزه معلم گفت: موزه آفرینش بهاباد به منظور آموزش عینی و ارائه یک نوع آموزش لذتبخش به دانشآموزان و دانشجویان ایجاد شد.
رضا زینلی، دبیر زیستشناسی و دارای مدرک دکترای نهجالبلاغه در گفتوگو با خبرنگار پانا، انتقال و آموزش مفاهیم درسی بهصورت عینی به دانشآموزان را دارای اهمیت دانست و گفت: «موزه آفرینش بهاباد در سال ۱۳۷۷ افتتاح شد. این موزه به منظور آموزش عینی و ارائه یک نوع آموزش لذتبخش به دانشآموزان و دانشجویان ایجاد شد.»
وی افزود: «زیستشناسی مبتنی بر مشاهده و آزمایش است و به همیل دلیل خواستم این ۲ بال را در این علم پیاده کنم و این علم را تبدیل به یک علم جذاب کنم و از حالت انتزاعی و بعضا خشک و ناملموس بیرون بیاورم. به همین دلیل شروع به جمعآوری نمونهها کردم و این کار بهطور مداوم از سال ۱۳۷۷ تا امروز در حال انجام است.»
معلم بهابادی، استفاده از وسایل آموزشی که باعث بهبود در روند یادگیری دانشآموزان میشود را یادآور شد و ادامه داد: «این موزه الحمدلله در پنج زمینه میکروسکوپیک، بخش جانوران، بخش گیاهشناسی، بخش سنگ و فسیل فعال است.»
زینلی گفت: «موزه آفرینش در طول این ۲۷ سال توانست سه شاخصه کشوری در بحث سنگ و فسیل در آبزیان و از همه مهمتر آموزش عینی را کسب کند. »
معلم برگزیده جشنواره بینالمللی جایزه معلم در پاسخ به سؤالی درباره اهدای جایزه بینالمللی معلم به موزه آفرینش گفت: «به دلیل اعتقاد قلبی و یقینی که به تأثیرگذاری این نوع علم و آموزش عینی به دانشآموز دارم، این مبلغ را هدیه کردم تا در ارتقای سطح کمی و کیفی این نوع آموزش هم در موزه و هم در سطح کشور مؤثر باشد.»
زینلی با اشاره به بازدید و استقبال دانشآموزان و دانشجویان از موزه آفرینش خاطرنشان کرد: «دانشآموزان و بعضا دانشجویان بر اساس محتوای علمی که در کتابهایشان خواندهاند و با برنامهریزی که انجام میشود به موزه میآیند و از آموزش عینی بهرهمند میشوند. هر مقطعی نوع محتوای آموزشی خودش را دارد؛ بعضیها در بحث سنگ و فسیل، بعضی در بخش جانورشناسی، بخش گیاهشناسی و حتی در بحث میکروسکوپ، مطالب و محتوای آموزشیِ متناسب با نوع محتوایی که در کتب علوم زیستشناسی و زمینشناسی است را داریم و این محتوا به شکل بسیار جذاب و لذتبخشی ارائه میشود.»
دبیر زیستشناسی با بیان اینکه آفرینش موجودات زنده در سیاره زمین از زیباترین پدیدههایی است که از پیدایش حیات و نحوه ادامه و تنوع آن مورد توجه بشر بوده است، گفت: «هدف دوم و کارکرد این موزه، مرکزیت آن به عنوان یک قطب گردشگری در شهرستان بهاباد است و عموم مردم میتوانند به این موزه که شگفتیهای خلقت خداوندی در آن است، مراجعه کنند و پی به عظمت و قدرت خداوند ببرند. در واقع زنده کردن بینش توحیدی عموم هم یکی از اهداف اصلی من برای تأسیس موزه آفرینش بود.»
ارسال دیدگاه