مدیرکل جدید آموزش و پرورش استان کرمانشاه:

تحول در آموزش و پرورش کرمانشاه نیازمند همدلی همه‌جانبه است

کرمانشاه (پانا) - مدیرکل جدید آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه وضعیت آموزش و پرورش استان در شاخص‌های مختلف جایگاه مطلوبی ندارد، گفت: آموزش و پرورش کرمانشاه نیازمند همدلی همه‌جانبه است.

کد مطلب: ۱۵۵۳۷۶۱
لینک کوتاه کپی شد
تحول در آموزش و پرورش کرمانشاه نیازمند همدلی همه‌جانبه است

سلیمان محبی عصر‌ روز یک‌شنبه در آئین تکریم و معارفه مدیران کل آموزش و پرورش استان که در تالار شهید بهشتی برگزار شد، با اشاره به چالش‌های جدی در حوزه تعلیم و تربیت استان، بر لزوم برنامه‌ریزی و تلاش همه‌جانبه برای ارتقای کیفیت آموزش تأکید کرد.
وی با بیان اینکه وضعیت آموزش و پرورش کرمانشاه در شاخص‌های مختلف جایگاه مطلوبی ندارد، گفت: معدل امتحانات نهایی پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم در استان زیر ۹/۵ است که این امر نشان‌دهنده نیاز به تغییرات اساسی در روش‌های آموزشی و سطح کیفی تدریس است.
وی همچنین به معضل بازماندگان از تحصیل اشاره کرد و اظهار داشت: بر اساس گزارش معاون محترم وزیر، ۲۳ درصد دانش‌آموزان کشور بازمانده از تحصیل هستند و استان کرمانشاه نیز وضعیت مشابهی دارد.
محبی در ادامه سخنان خود به وضعیت نامناسب سرانه ورزشی در مدارس اشاره کرد و گفت: براساس بررسی‌های انجام‌شده، رتبه استان کرمانشاه در این حوزه ۱۴ کشوری است که این موضوع نشان می‌دهد نیازمند توجه ویژه به زیرساخت‌های ورزشی مدارس هستیم.
وی به آمار آسیب‌های اجتماعی در مدارس نیز اشاره کرد و گفت: بر اساس گزارش‌های رسمی، از هر هزار دانش‌آموز، ۲۲ نفر به نوعی درگیر اعتیاد هستند که این یک زنگ خطر جدی برای ما محسوب می‌شود.
محبی همچنین به مسئله بی‌انگیزگی معلمان پرداخت و افزود: معلمان ما به دلایل مختلف دچار کمبود انگیزه شده‌اند که این موضوع باید به‌طور جدی مورد بررسی و رسیدگی قرار گیرد. منزلت معلمین باید حفظ شود و از آن‌ها حمایت شود.
محبی با اشاره به اهمیت مهارت‌آموزی در مدارس اظهار داشت: طبق برنامه هفتم توسعه، ۵۰ درصد دانش‌آموزان باید به سمت رشته‌های فنی و حرفه‌ای سوق داده شوند، اما در حال حاضر نسبت دانش‌آموزان فنی و حرفه‌ای به نظری در استان ۳۰ به ۷۰ است.
وی افزود: تجهیزات هنرستان‌های استان بسیار قدیمی است و برای به‌روزرسانی آن‌ها نیازمند حمایت مسئولان و نمایندگان مجلس شورای اسلامی هستیم.
محبی با تأکید بر اینکه مشکلات این حوزه تنها با همکاری همه‌جانبه قابل حل است، گفت: ما نیاز داریم از ظرفیت‌های مختلف، از جمله فرهنگیان، مسئولان، نمایندگان مجلس و حتی مردم، برای بهبود وضعیت آموزش و پرورش بهره بگیریم.
مدیرکل آموزش و پرورش کرمانشاه در پایان تأکید کرد: مدارس باید به اتاق فکر تبدیل شوند و از ایده‌های معلمان و کارشناسان استفاده شود.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار