بازگشت هیجان به فوتبال دختران از سرزمین خروسها
(پانا) – جام جهانی فوتبال دختران نوجوان از امروز به میزبانی فرانسه با حضور ۱۶ تیم آغاز خواهد شد.
نهمین دوره جام جهانی فوتبال دختران نوجوان از امروز و به میزبانی فرانسه در چهار شهر کونکارنیائو، وانس، سنت مالو و دینان لهون آغاز خواهد شد تا ۱۶ تیم حاضر در این رقابتها کورس خود را برای قهرمانی در این رده سنی آغاز کنند.
جام جهانی دختران جوان در تاریخ
این رقابتها در مقایسه با سایر جامهای جهانی فوتبال سابقه کوتاهی دارد و از سال ۲۰۰۲ آغاز شده و هر دو سال یکبار تیمهای زیر ۲۰ سال برتر قارهها به مصاف هم رفتهاند. اولین دوره رقابتها در سال ۲۰۰۲ به میزبانی کانادا و با حضور ۱۲ تیم برگزار شد که در نهایت با قهرمانی آمریکا به پایان رسید.
پرافتخارترین تیم این رده سنی آلمان با ۳ قهرمانی، یک نایب قهرمانی و ۲ عنوان سومی است. آمریکا پس از ژرمنها با ۳ قهرمانی و یک عنوان سومی در رده دوم جدول افتخارات ایستاد و کره شمالی با ۲ قهرمانی و یک نایب قهرمانی تیم سوم این جدول است تا ترکیب سه تیمی که توانستهاند جام قهرمانی در رده سنی دختران جوان را بالای سر ببرند مشخص شود. در بین این سه تیم کره شمالی به عنوان مدافع عنوان قهرمانی پا به رقابتها گذاشته است.
اما نکته قابل توجه دیگر درباره تاریخ این رقابتها این است که در ۴ دوره اخیر جام جهانی دختران نوجوان، همیشه تیمی از قاره آسیا در مرحله نیمه نهایی حاضر بوده است. البته این نکته هم قابل توجه است که تمام تیمهای آسیایی حاضر در این رقابتها از ابتدا تا کنون از شرق قاره آسیا بودهاند و هیچگاه تیمی از غرب نتوانسته جواز حضور در جام جهانی دختران جوان را بدست آورد.
برخی دیگر از نکات جالب توجه تاریخی این رقابتها به این صورت است:
پرگلترین بازی تاریخ جام: آلمان ۹ - مکزیک یک / جام جهانی ۲۰۰۶ و آلمان ۵ - چین ۵ / جام جهانی ۲۰۱۴
قاطعترین برد جام: کره شمالی ۹ - آرژانتین صفر / جام جهانی ۲۰۱۲ و گینه نو صفر - برزیل ۹ / جام جهانی ۲۰۱۶
پرگلترین جام: جام جهانی ۲۰۰۸ و ۲۰۱۶ با ۱۱۳ گل
کم گلترین جام: جام جهانی ۲۰۰۴ با ۹۵ گل
بهترین میانگین گل در یک جام: جام جهانی ۲۰۰۲ با میانگین ۳.۹ گل در هر بازی
کمترین میانگین گل در یک جام: جام جهانی ۲۰۱۰ با میانگین۳.۱ گل در هر بازی
تعداد گلهای تاریخ : ۸۳۳ گل
جام جهانی ۲۰۱۸ دختران جوان در یک نگاه
در بین ۱۶ تیمی که توانستهاند جواز حضور در این مسابقات ۲۰۱۸ فرانسه را بدست آورند، هلند و هائتی برای اولین بار حضور در جام جهانی را تجربه میکنند اما ۱۴ تیم دیگر تجربه حضور در این رقابت را داشتهاند.
هرچند کره شمالی به عنوان مدافع عنوان قهرمانی و آلمان به عنوان پرافتخارترین تیم جام وارد رقابتها شدهاند اما نباید فراموش کرد که با توجه به ردهسنی بودن این بازیها باید نگاهی به قهرمان دوره گذشته جام جهانی دختران نوجوان داشت. البته تا کنون در تاریخ سابقه نداشته که تیم قهرمان رده سنی دختران نوجوان بتواند در رده سنی جوانان هم به قهرمانی برسد اما قابل توجه است که در رقابتهای سال ۲۰۱۷ جام جهانی دختران نوجوان انگلیس قهرمان و اسپانیا نایب قهرمان شده بود، دو تیمی که در این دوره میتوانند برای اولین بار در رده سنی جوانان جام را بالای سر ببرند.
گروهبندی این دوره به این صورت است:
گروه یک: فرانسه، غنا، نیوزیلند و هلند
گروه دو: کره شمالی، انگلیس، مکزیک و برزیل
گروه سه: آمریکا، ژاپن، پاراگوئه و اسپانیا
گروه چهار: هائیتی، چین، نیجریه، آلمان
پس از پایان مرحله گروهی از هر گروه دو تیم راهی مرحله حذفی خواهند شد تا در یک چهارم نهایی تک بازی خود برای صعود به نیمه نهایی را برگزار کنند.
ارسال دیدگاه