مشاور وزیر و دبیر کمیته همکاری‌های حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش:

شناخت خدا و عمل به معارف الهی مسیر موفقیت و سعادت انسان را هموار می‌کند

زنجان (پانا) - مشاور وزیر و دبیر کمیته همکاری‌های حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش گفت: شناخت خداوند، قرآن و اهل‌بیت، باید با زندگی فرد عجین شود تا بتواند در دنیا و آخرت موفق و سعادتمند باشد.

کد مطلب: ۱۵۶۲۵۸۶
لینک کوتاه کپی شد
شناخت خدا و عمل به معارف الهی مسیر موفقیت و سعادت انسان را هموار می‌کند

حمید نیکزاد در گفت‌وگو با خبرنگار پانا با اشاره به اهمیت هم‌افزایی نهادها برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، گفت: «هدف از سفر ما، پیگیری موضوع پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و هماهنگی بین نهادها از طریق سامانه نماد است؛ سازوکاری وجود دارد که بر اساس آن بازدیدهایی انجام می‌شود و تلاش می‌شود اهمیت این موضوع که مورد تأکید وزیر محترم آموزش و پرورش نیز هست، بیشتر تبیین شود.»

وی ادامه داد: «خوشبختانه آنچه در استان مشاهده کردیم، نشان‌دهنده‌ی اهتمام بالای مسئولان استانی است. با توجه به اینکه جامعه هدف، منطقه یک اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان است، تیمی منسجم و هماهنگ در حال اجرای فعالیت‌های مؤثر هستند. امیدواریم این روند رو به رشد ادامه یابد و با تلاش همکاران آموزش و پرورش و همچنین مشارکت فعال دانش‌آموزان، شاهد کاهش روزافزون آسیب‌های اجتماعی باشیم.»

مشاور وزیر آموزش و پرورش در ادامه، خطاب به دانش‌آموزان و فرهنگیان به ویژه برگزیدگان مسابقات قرآن، عترت و نماز، گفت: «شناخت خداوند، صفات الهی، قرآن و اهل‌بیت پیامبر، تکلیفی ضروری برای هر انسان مؤمن است. اگر این شناخت با زندگی ما عجین شود، مسیر موفقیت هم در دنیا و هم در آخرت هموار می‌شود. این شناخت، کار ما را بابرکت می‌کند و خروجی آن نیز ارزشمندتر خواهد بود.»

وی در پایان خاطرنشان کرد: «توصیه‌ام به همه عزیزان، اعم از فرهنگیان و دانش‌آموزان، این است که مسیر زندگی‌شان را با نور معارف الهی روشن کنند تا ان‌شاءالله در هر دو جهان سربلند باشند.»

خبرنگار : معصومه قرچه‌لو

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار