گفت‌وگو پانا با دختر ۱۸ مداله پینگ‌پنگ‌باز دانش آموز کشور:

دغدغه ما اشتغال و تحصیل است

وزارت آموزش و پرورش حمایت‌های خوبی از ما داشته است

تهران(پانا) -ملی پوش تیم تنیس روی میز دانش آموزی دختران با بیان اینکه دغدغه ما اشتغال و تحصیل است، گفت وزارت آموزش و پرورش حمایت‌های خوبی از ما داشته است.

کد مطلب: ۱۵۵۳۲۵۶
لینک کوتاه کپی شد
دغدغه ما اشتغال و تحصیل است

وانیا یاوری پینگ پنگ باز ملی پوش تیم تنیس روی میز دانش آموزی دختران کشور در گفت‌وگو با پانا در آستانه اعزام به بازی‌های ژیمنازیاد جهانی به میزبانی صربستان، گفت: «بنده در مقطع تحصیلی نهم تحصیل می‌کنم، چند سالی است که به شکل حرفه‌ای پینگ پنگ بازی می‌کنم.»

ملی پوش تیم تنیس روی میز دانش آموزی دختران کشور افزود: «این رویداد مهم ورزش دانش آموزی جهان، اولین تجربه بین المللی‌ام نیست و تجربه حضور در رقابت‌های برون‌مرزی را دارم.»

12127795_209

یاوری تأکید کرد: «۱۸ مدال در ویترین افتخار خود از رقابت با رقبای خارجی از شرکت در میادین بین المللی دارم.یک مدال برنز جهانی هم در کارنامه دارم که در تاریخ ایران کم سابقه است.»

ملی پوش تیم تنیس روی میز دانش آموزی دختران کشور بیان کرد:‌« سطح این رقابت‌ها بالاست و همه برای قرارگرفتن برروی سکو گام به این میدان گذاشتند.»

یاوری با اشاره به اینکه وزارت آموزش و پرورش حمایت‌های خوبی از ما داشته است، تصریح کرد: «کمبودی در اردوی تیم ملی نداشتیم و همه امکانات برای رسیدن ملی پوشان به اوج آمادگی فراهم بود.»

ملی پوش تیم تنیس روی میز دانش آموزی دختران کشور با تأکید بر اینکه وزارت آموزش و پرورش حمایت ویژه از ما داشته و دارد، اضافه کرد: «نیاز داریم این حمایت‌ها در ابعاد مختلف در مسیر حضور ما در بستر ورزش قهرمانی ادامه داشته باشد.»

یاوری با بیان اینکه اشتغال و ادامه تحصیل دغدغه ما از الآن است، تصریح کرد: «امیدواریم وزارت آموزش و پرورش و ورزش و جوانان در این موارد امنیت لازم را برای قهرمانان .ورزش کشور فراهم کنند.»

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار