بانوی آلیش‌کار ایران طلایی شد؛ استخراج طلا و نقره زیر سایه دست‌کاری جدول

تهران (پانا) - بانوان آلیش‌کار ایران در رقابت های کشتی آلیش بانوان پنچمین دوره بازی های جهانی عشایر نشان‌های طلا و نقره کسب کردند.

کد مطلب: ۱۵۰۲۹۵۰
لینک کوتاه کپی شد
بانوی آلیش‌کار ایران طلایی شد؛ استخراج طلا و نقره زیر سایه دست‌کاری جدول

هدی نقیبی درباره عملکرد تیم ملی کشتی آلیش زنان در مسابقات جهانی نومد گیمز، گفت: تعداد مدال‌های ما کم نبود و مانند هر سال ما مدال کسب کردیم و در ۶ وزن ما اعزام داشتیم که سه وزن ما مدال گرفتند. در سال های گذشته هر ۶ وزن ما در فرنگی و آزاد آلیش مسابقه می دادند و اگر در یک سبک موفق نبودند در سبک دیگر به مدال می رسیدند اما امسال تنها در سبک آزاد باید کشتی می گرفتیم. همچنین تنها مشکلی که پیش آمد این بود که صبح به ما یک جدول دادند اما بعد از ظهر جدول دیگری ارائه شد که خیلی متفاوت بود. همچنین بچه‌های ما شانس مجدد نداشتند تا اگر قطعا در دور اول و دوم به قزاق‌ها می‌خوردند بعد به شانس مجدد بروند و مدال خود را قطعی کنند.

وی افزود: همچنین کاری کردند تا تمامی قزاق‌ها و ازبک‌ها به ما بخوردند و سه وزن ما نتوانست به مدال برسد. ما قطعا دو مدال طلا داشتیم اما هانیه عاشوری پس از شکست گرجستان، لهستان و چین در فینال به حریف قزقستانی خورد و در همان اوایل مسابقه زیر یک دقیقه از ناحیه زانو آسیب دیدگی شدیدی داشت و به او گفتم دیگر نباید مسابقه را ادامه دهد. خودش رغبت زیادی برای ادامه مسابقه برای کسب طلا داشت، اما من به او اجازه ندادم و در نهایت طلا را از دست دادیم و او به نقره رسید.

سرمربی تیم ملی کشتی آلیش زنان عنوان کرد: رقیه محمودآبادی نیز در دور اول با قرعه استراحت روبرو شد و در دور دوم با اقتدار حریف گرسجتانی را شکست داد اما در دور سوم با یک خطا ۸ بر ۸ به کشتی گیر ازبکستانی باخت. در واقع بدشانسی آوردیم. داور به همه فن‌هایی که محمودآبادی می‌زد امتیاز نمی‌داد و حتی به کشتی‌گیر قزاق اخطار هم نمی‌داد. دردناک است که کشتی گیر ما تا آخرین لحظه برنده مسابقه بود و تنها ۱۵ ثانیه زمان داشت تا ببرد اما داور او را با اخطار بازنده اعلام کرد و او هم در نهایت برنزی شد.

وی ادامه داد: سحر غنی‌زاده نیز در دور اول گرجستان را شکست داد و در نهایت در دور دوم مسابقه را به حریف قزاق واگذار کرد. ام البنین محسنی نیز پس از استراحت در دور اول، در دور دوم و سوم با شکست روسیه و چین راهی فینال شد و توانست با پیروزی مقابل ازبکستان به طلا دست یابد. مرضیه خندان نیز برای بار اول بود که در این مسابقات شرکت می‌کرد و زیر ۲۰ سال سن داشت و برای کسب تجربه آمده بود. او در دور اول با نماینده مولداوی خوب کشتی گرفت اما در دور دوم به کشور میزبان بازی را واگذار کرد.

نقیبی یادآور شد: خوشبختانه یا متاسفانه سطح مسابقات بسیار بالا بود و از ۴۷ کشور در رقابت‌های جهانی نومد گیز حضور داشتند. حتی روسیه هم با قدرت آمد و دو فینالیست داشت. بلغارستان، هند، استالیا، صربستان، هلند و بسیاری از کشورهای دیگر با بهترین‌های خود در این مسابقات شرکت کردند. پای سکو هم جایزه دلاری می‌دادند که به پول ما ۲۰۰ میلیون تومان می‌شود. رقبای دختران ما واقعاً قدر بودند و سال‌های گذشته تعداد شرکت‌کنندگان در این حد بالا نبود و در آن زمان ۱۲ یا ۱۵ کشور شرکت می‌کردند.

وی اضافه کرد: نمی‌خواهم باخت دخترانمان را با ناداوری توجیه کنم. همیشه به آنها گفتم که نباید نفر اول باشیم و قطعا دومی و سومی هم وجود دارد و باید در هر رویداد ورزشی با خوشی و ناخوشی تجربه کسب کنند. این تجربه‌ها می‌تواند تلنگر خوبی برای آینده آنها باشد. بچه‌های ما واقعا تلاش کردند و در این مسابقات با اخطار باختند و این موضوع این نشان می‌دهد که همه آنها مدعی کسب مدال بودند. اگر آنها با امتیاز بالا و یا ضربه فنی می‌باختند نشان دهنده این بود که آماده نبودند، اما بچه‌های ما روبروی کشتی گیران کشور میزبان با اخطار و پا به پا باختند و این بدشانسی است. غنی‌زاده با اخطار با یک بر صفر شکست خورد، محمودابادی ثانیه اخر زیر پنج ثانیه ۸ بر ۸ بازی را واگذار کرد. ریحانه گیلانی دو بر صفر با اخطار و پون باخت.

سرمربی تیم ملی کشتی آلیش زنان خاطرنشان کرد: در جدول اول ایران در همه وزن‌ها می‌توانست فینالیست باشد اما وقتی جدول را به سرعت عوض کردند این اتفاق نیفتاد و نادرترین اتفاق ممکن بود. هرچند من به تک تک آنها افتخار می‌کنم و هر رویداد ورزشی چه پیروزی و چه شکست درس بزرگی برای کسب تجربه است. وقتی در سه وزن به مدال می‌رسیم یعنی ۷۰ درصد رضایت داشتیم اما انتظارات ما بیشتر بوده است ولی نباید از حق بگذریم که آن‌ها بهترین بودند.

وی گفت: مسابقات قهرمانی آسیا هند آبان برگزار می‌شود و باید ببینیم برنامه‌ریزی فدراسیون چگونه خواهد بود. جا دارد تا از فدراسیون کشتی برای حمایت از دخترانمان تشکر کنم. کشتی ورزش اول کشورمان است و باید از نایب رئیس فدراسیون هم پای به پای ما بود و زحمات بی دریغی داشت تشکر کنم.

رقابت‌های کشتی آلیش بانوان پنچمین دوره بازی های جهانی عشایر ۲۱ شهریوره در شهر آستانه قزاقستان برگزار شد که تیم ملی کشتی آلیش زنان ایران با ۶ آلیش کار راهی این مسابقات شود که تنها سه کشتی گیر به مدال رسیدند. ام البنین محسنی در وزن ۶۰ کیلوگرم به مدال طلا، دست یافت. هانیه عاشوری در وزن ۷۵+ کیلوگرم صاحب مدال نقره شد و رقیه محمودآبادی در وزن ۶۵ کیلوگرم به مدال نقره رسید.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار