کارشناس سیاسی سپاه خلیل‌آباد:

همه ما مدیون خون شهدای انقلاب اسلامی هستیم

خلیل‌آباد (پانا) - کارشناس سیاسی سپاه  پاسداران شهرستان خلیل‌آباد گفت: همه ما و دانش‌آموزان، مدیون خون مطهر شهدای انقلاب اسلامی هستیم.

کد مطلب: ۱۵۵۶۴۰۱
لینک کوتاه کپی شد
همه ما مدیون خون شهدای انقلاب اسلامی هستیم

محمد صفایی در گفت و گو با پانا گفت: «یکی از مهمترین دستاوردهای انقلاب اسلامی برای نوجوانان، فراهم آمدن زمان درسی و امکانات تحصیلی و همچنین ادامه دادن تحصیل و یکی از مهمترین دستاوردها بحث فضاهای آموزشی و ورزشی است، در قبل انقلاب اسلامی چنین دستاورد ها و فضا های آموزشی و ورزشی نبود.»

وی اضافه کرد: «امروز نوجوان‌های ما می‌توانند ازبهترین رشته‌های ورزشی و بهترین امکانات ورزشی استفاده و همچنین می‌توانند تحصیل را ادامه دهند، در حالی که قبل انقلاب اسلامی این شرایط برای دانش‌آموزان نبود؛ همه این شرایط به خاطر خون شهدای انقلاب برای دانش‌آموزان بود لذا همه ما مدیون خون شهدای انقلاب اسلامی هستیم.»

وی افزود: «یکی از مهمترین وظایف ما این است که خدمات و زحمت‌هایی که شهدا و امام و بزرگان دینی ما کشیدند را پاس بداریم تا این انقلاب سربلند شود و دستاورد های این انقلاب را به نسل جدید نشان دهیم.»

نویسنده : علی اصغر اکبری خبرنگار : علی اصغر اکبری

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار