در مراسم جشن روز جوان در شهر شیراز؛

سجادی: تعلیم و تربیت در ورزش هم نفوذ پیدا کرده است

از جوان امروزی توقع رعایت اصولی داریم که یکی از آن‌ها تواضع و افتادگی و رعایت اصول سلوک پهلوانی و جوانمردی است

تهران (پانا) - با حضور سیدحمید سجادی، وزیر ورزش و جوانان مراسم جشن روز جوان و تجلیل از جوانان برتر شهر شیراز برگزار شد.

کد مطلب: ۱۲۶۴۸۷۹
لینک کوتاه کپی شد
سجادی: تعلیم و تربیت در ورزش هم نفوذ پیدا کرده است

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، وزیر ورزش و جوانان در این جشن گفت: استان فارس در میهمان نوازی بسیار شهره است به ویژه پس از واقعه سیل، اقدامات حمایتگرانه مردم شیراز از مسافران به این صفت، جلوه ویژه‌ای بخشید.

وی ادامه داد: در محافل مختلف از بیانیه گام دوم به خوبی یاد می‌شود، و امیدوارم به عنوان مسوول بتوانم قدردان و مجری خوبی باشم.

سجادی ادامه داد: بیانیه گام دوم تفسیر و تحلیل دارد، من شخصا از ابعاد مختلف همانند یک معلم، بیانیه گام دوم را مطالعه کردم و با خود گفتم من به عنوان خادم ورزش و جوانان، در اجرای بیانیه گام دوم کجای کار هستم؟ کاستی‌هایم کجاست و کدام بخش را باید تقویت کنم؟

وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: در سال ۱۳۸۳طرح جامع ورزش کشور تدوین شد که براساس آن چهار ضلع ورزش‌ تحت عنوان همگانی، تعلیم و تربیت، قهرمانی و حرفه‌ای، تدوین و اجرا شد و بر همین مبنا چارت سازمانی تربیت‌بدنی وقت تغییر پیدا کرد.

سجادی گفت: تعلیم و تربیت در ورزش هم نفوذ پیدا کرده است و خود این حوزه اصولی چون، سندیت، حریت، اجتماع و تفرد را دارد.

وی افزود: در بخش سندیت، مثلا چرا در میلاد حضرت علی اکبر (ع) هفته جوان را گرامی میداریم‌؟ این به معنای رسمیت بخشیدن به جایگاه جوانان است.

سجادی افزود: وظیفه داریم برای پاسداشت روز و هفته جوان در خدمت شما‌ با برنامه‌های ویژه حضور داشته‌ باشیم و قدردان تلاش‌های شما باشیم.

وی ادامه داد: امیدوارم این هفته برای جوانان کشورمان، آغاز یک سال پویایی، تلاش و موفقیت باشد و نباید به یک هفته بسنده کنیم.

سجادی گفت: در ورزش زورخانه‌ای، ورزشی ریشه‌دار بنام ایران عزیز یک حرکت به طور سمبولیک با نام حضرت علی اکبر (ع)، پیوند خورده است. حرکت چرخ به معنای به میدان رفتن است که اگر دیده باشید، جوانی که میخواهد این حرکت را اجرا کند، باید از بزرگان رخصت بطلبد.

وزیر ورزش و جوانان گفت: حضرت علی اکبر (ع) نیز هنگام میدان رفتن چندین بار از حضرت سیدالشهدا رخصت طلبیدند و اینکه یک رشته ورزشی با شریعت و آیین و مذهب ما پیوند دارد باعث افتخار است.

وی ادامه داد: در ورزش زورخانه‌ای آموزه‌های اخلاقی بسیاری وجود دارد از جمله افتادگی‌ به همین دلیل درب زورخانه‌ها کوتاه ساخته میشود تا ورزشکار با سری خمیده وارد آن مکان شود.

وی در پایان گفت: از جوان امروزی توقع رعایت اصولی داریم که یکی از آن‌ها تواضع و افتادگی است و رعایت اصول سلوک پهلوانی و جوانمردی است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار