جشنواره فیلم مقاومت محفلی برای صداهای شنیده نشده در جهان است

تهران (پانا) - نشست خبری پانزدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت و مراسم رونمایی از پوستر نکوداشت‌ها با حضور محمد خزاعی، دبیر جشنواره، حسین صابری، مدیرعامل انجمن سینمای دفاع مقدس و یزدان عشیری، مدیر روابط عمومی جشنواره صبح امروز ۲۹ آبان برگزار و از پوسترهای بخش نکوداشت رونمایی شد.

کد مطلب: ۸۷۲۱۰۱
لینک کوتاه کپی شد
جشنواره فیلم مقاومت  محفلی برای صداهای شنیده نشده در جهان است

در ابتدای این نشست، کامران ملکی مدیر بخش چهل سال مقاومت و کارگاه انتقال تجربه در آغاز با اشاره به اینکه جشنواره امسال در سطح گسترده‌تری برگزار می‌شود، گفت: به رغم تمام تنگناهایی که در کل کشور وجود دارد سعی کردیم با خدمات شبانه روزی و تلاش بیشتر عظمت و شکوهی را که شایسته اهالی مقاومت است، برگزار کنیم. این مراسم در حالی برپا می‌شود که اگرچه بنای جشن داریم اما غمگین هستیم چرا که یاران خوب و وفادارمان در این دوره همراه ما نیستند.
وی افزود: همه جشنواره‌ها همواره جایگاهی برای هنرمندان فقید دارند و به خاطر عمری تلاش و پاسداشت هنری از ایشان تقدیر می‌شود اما در این دوره ما این کار را نخواهیم کرد. امسال نکوداشت یارانمان را می‌گیریم. کسانی که در طول دوره‌های پیش همراه ما بودند. یادمان نمی‌رود یدالله صمدی در تمامی دوران به عناوین مختلف کنار ما بود. حبیب الله کاسه ساز همیشه ما را همراهی می‌کرد و دستمان را می‌گرفت. حمید آخوندی که همواره در رفع مشکلات ما تلاش می‌کرد و صادقانه در رفع گرفتاری‌هایمان می‌کوشید. ضیاءالدین دری را یادمان نمی‌رود که همیشه از نقد و راهنمای‌هایشان بهره می‌بردیم. ما مراسم را برای نکوداشت ایشان می‌گیریم چرا که این جشنواره حاصل حضور این عزیزان طی دوران گذشته است و امروز از پوسترهایی که برای این دوره به بهانه نکوداشت یارانمان طراحی شده رونمایی خواهیم کرد.
در ادامه همسر حمید آخوندی در جملاتی اظهار کرد: آخوندی مرد عمل بود و همیشه نگران دغدغه‌های مردم بود و همیشه سعی می‌کرد برای آسایش و حل مشکلات قدمی بردارد.
همچنین جلالی تهیه کننده سینما نیز در رابطه با مرحوم آخوندی اشاره کرد: خوشحالم که جشنواره این هنرمندان را فراموش نکرده و به خانواده‌هایشان روحیه می‌دهد. آقای آخوندی جانباز بودند اما هیچ کس کارت جانبازی نگرفت و کسی هم نمی‌دانست اما همرزم من بودند و سال‌ها در کنارش شاگردی کردم. فقدان ایشان برای من آسان نبود شاید باورتان نشود اما گاهی سهواً به او زنگ می‌زنم. بعد از این سخنان از پوستر مرحوم حمید آخوندی رونمایی شد.
نوید دری نیز در رابطه با نکوداشتی که برای پدر مرحومش برگزار می‌شود، گفت: ما هنوز داغدار هستیم اما همین بزرگداشت‌ها از آلام ما کم می‌کند تشکر می‌کنم از افرادی که چنین مراسمی ترتیب داده‌اند. این افرادی که قرار است برایشان نکوداشت برگزار شود جایشان خیلی خالی است اما حتماً بین ما حضور دارند. بعد از این سخنان از پوستر مرحوم ضیاالدین دری رونمایی شد.
محسن کاسه ساز نیز برای رونمایی از پوستر مرحوم حبیب الله کاسه ساز روی سن رفت. در ادامه بنفشه صمدی دختر و سعید کریمی داماد مرحوم یدالله صمدی نیز روی صحنه آمدند و بنفشه صمدی با ابراز تشکر از دبیر جشنواره گفت: آقای خزاعی نه تنها الان بانی نکوداشت پدر من شدند قبل از مرگ ایشان هم با ما تماس می‌گرفتند و همیشه به ما محبت داشتند همینطور از کامران ملکی که همیشه کنار ما بودند و در کنار پدر هم روزهای پرخاطره‌ای داشتند.
وی افزود: همه پدر را می‌شناسند و لزومی به صحبت نیست. من هنوز یاد نگرفتم با نداشتنشان چگونه کنار بیایم. پدر هم در عرصه هنر هم اصناف حضور پررنگ داشتند و در خانواده برای ما تاثیرگذار بودند اما نسل بعد از ایشان بدون اینکه به اندازه آنها زحمت بکشند فرصت ندارند به همه جنبه‌های زندگی توجه کنند این چه معجزه‌ای بوده که آنها چنین قدرتی داشتند.
سعید کریمی نیز اظهار کرد: چندی پیش آقای خراعی تماس گرفته بودند تا مرحوم صمدی را برای داوری در جشنواره دعوت کنند اما متوجه کسالت ایشان شدند و از آن روز به بعد ما را تنها نگذاشتند. جای پدر و باقی بزرگان که پیش ما نیستند خالی است.
در بخش مراسم رونمایی دبیر جشنواره در رابطه با نکوداشت‌ها گفت: آقای صمدی همیشه یاریگر مشکلات ما در عرصه‌های صنفی، تولید و اجرا بود. متأثر شدم از بیماری و این اتفاق. معتقدم امروز کنار ما هستند و همیشه در یاد من باقی خواهند ماند. فراموش نمی‌کنیم آقای کاسه ساز در تأسیس انجمن سینمای دفاع مقدس و شکل گیری جشنواره مقاومت چه تلاش‌هایی داشتند. از چهره‌ها و پایه گذاران سینمای انقلاب بودند و خیلی‌ها برای حل مشکلات به جای خانه سینما به دفتر ایشان مراجعه می‌کردند.
وی افزود: آقای دری و آثارش از ذهن ما پاک نمی‌شود. مجموعه‌های ضد استکباری‌شان و نگاهش در ذهن همه باقی خواهد ماند. او یک تنه برای اندیشه‌هایش مبارزه کرد و با همه اجحاف‌هایی که در حقش شد کم نیاورد. آقای آخوندی همکار من بود و به او غبطه می‌خوردم. کارهای خیر و مهربانی‌اش را هیچ کس نبود. خیلی‌ها در جریان خدمات اجتماعی ایشان نیستند ولی همه اینهاست که اسم ایشان در تاریخ سینما باقی خواهد بود.
محمد خزاعی دبیر جشنواره در آغاز بخش خبری این نشست نیز با اشاره به اینکه جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت به مثابه بزرگ‌ترین گردهمایی و اجتماع سینماگران انقلاب و فیلمسازان انقلابی۵ تا ۹ آذر ماه در تهران برگزار می‌شود خاطر نشان ساخت: این جشنواره در ادامه در استان‌های اصفهان- زنجان- همدان و سپس در قالب هفته سینمای مقاومت در چند کشوردیگر برگزار می‌شود.
به گفته وی این جشنواره پژواک صدای مستقل سینماست و فرصتی است برای بسیاری از سینماگرانی که به دلیل نگاه متفاوت و مستقل و بینش معارض با حاکمیت نظام سلطه.
خزاعی خبر داد: بیش از ۲۰۰ فیلمساز از سینماگران داخلی و خارجی در مسیر جشنواره مقاومت از پنج قاره و ۲۳ کشورو تمامی استان‌های کشور هفته آینده به تهران می‌آیند.
در ادامه محمد خزاعی دبیر جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت در مروری بر روند فعالیت‌های جشنواره گفت: در مجموع ۱۶۴ اثر از فیلمسازان داخلی و ۲۴ فیلم از فیلمسازان خارجی در این جشنواره با یکدیگر رقابت می‌کنند.
وی ادامه داد: ۵۷ نفر از چهره‌های مطرح و شناخته شده سینِما کار داوری در بخش‌های مختلف جشنواره را بر عهده دارند.
خزاعی با اشاره به چشم انداز سینمای بین الملل اظهار داشت: در بخش بین الملل جشنواره در این دوره در مجموع ۹۰۶ فیلم از ۹۴ کشور متقاضی حضور بودند که ۲۴ فیلم از ۲۳ کشور به بخش مسابقه راه پیدا کردند. ۲۴ فیلم شامل: ۹ فیلم سینمایی و ۱۵ فیلم مستند از ۲۳ کشور به مرحله مسابقه جشنواره راه پیدا کرده‌اند. به این ترتیب: سوریه ۴ فیلم- روسیه ۳ فیلم - عراق ۱ فیلم- بحرین یک فیلم- عربستان ۱ فیلم- لبنان ۳ فیلم - فرانسه ۲ فیلم- اسپانیا ۱ فیلم - هند ۲ فیلم - آمریکا ۳ فیلم- اوروگوئه ۱ فیلم - کانادا ۱ فیلم- ترکیه و بوسنی ۱ فیلم و انگلیس و چین ۱ فیلم.
وی همچنین اشاره کرد: ۴۲ فیلم و فیلمساز خارجی از کشورهای : ونزوئلا- آمریکا- شیلی- تانزانیا- بنگلادش- آرژانتین- سوریه- روسیه- عراق- یمن- بحرین عربستان- لبنان- فرانسه- اسپانیا- هند- اوروگوئه- کانادا- ترکیه و بوسنی و انگلیس و چین در این دوره در جشنواره حضور پیدا می‌کنند. شش نفر از میهمانان خارجی داور جشنواره هستند.
کمپین حمایت سینماگران از مردم یمن
خزاعی از شکل‌گیری کمپین حمایت سینماگران داخلی و خارجی از مردم یمن بویژه زنان و کودکان یمنی که بیش از چهار سال است که زیر بمباران حکام سعود و متحدانش قرار دارند در جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت خبر داد.
سینِماگر مقاومت باید مطالبه گر باشد
به گفته وی سینمای ایران و سینماگران انقلاب باید مطالبه گر باشند. مخصوصاً سینمای مستند و مستندسازان ما نیازمند افق تازه در عرصه فیلمسازی هستند. خلاء مطالبه گری فیلمسازان انقلاب و متعهد پیرامون مسائل و موضوعات اجتماعی حس می‌شود. در این دوره اگرچه آثار زیادی در حوزه‌های اجتماعی و اقتصادی به دست ما رسیده ولی احساس می‌شود که هنوز فیلمسازان انقلابی به صورت جدی وارد این عرصه نشده‌اند.
دبیر جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت تصریح کرد: ما دنبال تربیت فیلمسازان انقلابی هستیم فیلمسازانی که در راستای اهداف متعالی و کلان نظام اسلامی برای تحکیم و تقویت مناسبات سالم اجتماعی بی پروا اقدام به مستندسازی علیه فساد مالی، اقازادگی، رانت خوری، اجحاف و روابط فاسد در مناسبات اداری و مالی کشور می‌کنند. هر مضمون مطالبه گرانه و هر فیلم انتقادی و انقلابی در جهت رسیدن به آرمان‌های انقلاب و نظام اسلامی مورد نظر ماست.
جشنواره فیلم مقاومت نهضت جهانی سینمای مقاومت است
وی توضیح داد: جشنواره‌ها یا شروع کاری هستند یا پایان اما رویدادی که به نام جشنواره بین المللی فیلم مقاومت برگزار می‌شود، صرفاً یک جشنواره نیست بلکه نهضت بین المللی فیلم مقاومت است. از این رو، در نحوه حضور رصد و جذب آثار وچینش سینماگران و همچنین در ایجاد بسترهای گفتمانی و آموزشی این راهبرد را مد نظر داریم. این جشنواره با اختتامیه‌اش آغاز می‌شود.
مهم‌ترین کارکرد جهانی مقاومت شنیدن صداهای مستقل است
خزاعی با بیان اینکه کارکرد جهانی مقاومت را نباید دیده گرفت و همین که بسیاری از هنرمندان جهان در این رویداد حضور پیدا کرده و درباره آن صحبت می‌کنند یعنی ما یک نهضت جهانی هستیم.ادامه داد: همانطور که طی این سال‌ها شاهد بودیم. این جشنواره کم کم در حال تبدیل شدن به محفلی برای صداهای شنیده نشده در دنیا است. ماحصل سانسور و سیاست‌های جشنواره‌های دنیا این است که بسیاری از صداها شنیده نشود اما در رویداد مقاومت، انبوهی از فیلمسازان مستقل و آزاده داریم که اگرچه ممکن است قرابت دینی با ما نداشته باشند اما سر مفاهیم انسانی با ما قرابت معنوی و یا آرمانی دارند اینجا محلی برای شنیدن صحبت‌هایشان است.
همین که رسانه‌های صهیونیستی حساس می‌شوند مهم است. تا جایی که جلوی آمدن فیلمسازی چون: عماد برناد را می‌گیرند. همین برای کارگردان فیلم«مسابقه» استیون هاپکینز شرایطی فراهم می‌کنند که برغم راهیابی فیلمش به بخش مسابقه ناچار به انصراف می‌شود یعنی این جشنواره جدی است. همین که اندیشمندی چون: نوام چامسکی پیام می‌دهد و در باره جشنواره گفتگو می‌کند یا اندیشمندی چون دیوید بارسامیان به جشنواره می‌آید و سخنرانی می‌کند در نقد نظام سرمایه داری و آمریکا یعنی این حرکت جایگاهش در حال گسترش و نهادینه شدن است. یا وقتی فیلمسازانی چون: عماد برناد- راشد رضوان- نجدت انزور- باسل الخطیب و … در تعامل و تماس با این جشنواره هستند یعنی پیوندی شکل گرفته با سینماگران مستقل و ازاده دنیا. تریبون بودن جشنواره برای صداهای مستقل- آن‌هایی که جایی در فستیوال‌های گوناگون غربی ندارند.
مهم‌ترین موضوعات راهبردی در چتر هدف گذاری جشنواره
در جشنواره بین المللی فیلم مقاومت امسال و دوره‌های گذشته آثار متعددی با تنوع و کثرت موضوع و مضمون در گستره محورهای سینمای استراتژیک مورد توجه قرار گرفته است.
دفاع مقدس- تبعیض نژادی در آمریکا- جنبش شیعیان نیجریه- روایت تلخ زندگی در پادگان مخوف اشرف- واکاوی فراز و فرودهای سیاسی و تصمیم‌های دکترمحمد مصدق و نقش سیاه در ایران- روایت واپسین روزهای زندگی شهید مهدی باکری- شهدای تفحص- روایت زندگی بانو خدیجه ثقفی همسر گرامی امام خمینی(ره)- کالبدشکافی و ریشه‌یابی گروه‌های تکفیری در افغانستان عراق و سوریه- بمباران جنگنده‌های سعودی بر صنعا- زندگی شهید موسی کلانتری- بررسی پرونده حقوقی ماجرای ترور بختیار- از جمله موضوعات جشنواره در این دوره است اضافه کرد: همچنین در زمینه‌های چون: بازخوانی تازه از واقعه مهم هفتم تیر-چگونگی بهره‌گیری از اسباب‌بازی برای انتقال فرهنگ هشت سال دفاع مقدس- حمایت از فعالیت‌های محیط زیستی- رشادت‌های شهید آبشناسان در دوران دفاع مقدس- ماجرای هولناک واردات انبوه مواد غذایی حرام و نجس به کشور، وقایع دی ماه ۹۶- روایت تأثیر جنگ بر اکو سیستم یمن- روایت آوارگی و کشتار زنان و کودکان روهینگیایی- شهادت «ویتوریو آریگونی» نویسنده ایتالیایی راوی جنگ ۲۲ روزه به دست صهیونیست‌ها- اتفاقات روز عاشورای سال ۸۸ در تهران،- حادثه تروریستی توسط گروه داعش در مجلس شورای اسلامی- روایت اتفاقات وحشتناک و فشارهای بی‌سابقه بر شیعیان توسط جمهوری آذربایجان،- و ... ده‌ها موضوع مهم دیگر همه این موضوعات نشان می‌دهد این جشنواره منحصر به مفهوم محدود دفاع مقدس یا مقاومت نیست بلکه مفهوم فراملی و فرامنطقه ای دارد و روزنه امیدی برای دیده شدن و شنیده شدن است.
فیلمسازان گمنام هم در جشنواره فیلم دارند
وی گفت: جشنواره به جایگاهی قابل اعتنا رسیده. این جایگاه تا جایی است که حتی، فیلمسازان گمنام هم برای این رویداد اثر ارسال می‌کنند. فیلم«تنها خاشقچی نیست» و «داعش: شروع» نمونه آن است. به دلیل حساسیت موضوع این فیلمسازان می‌ترسیدند در کشورهای خودشان کار را اکران کنند.
جشنواره مقاومت گفتمان حقوق بشری در مدیوم سینماست
خزاعی افزود: آنچه در این رویداد مشهود است اینکه جشنواره فیلم مقاومت صرفاً مفهوم جنگ یا ضدجنگ را بردوش ندارد و رسالتش فقط نمایش خمپاره و توپ نیست بلکه یک مفهوم حقوق بشری را در خود جای داده است
شبکه سازی جبهه جهانی سینمای انقلابی رسالت مهم جشنواره است
وی با بیان اینکه از دیگر اهداف و رسالت‌هایی که جشنواره برای خود تعریف کرده می‌توان به بحث شبکه سازی برای جبهه جهانی سینمای مقاومت پرداخت. اینجا فرصتی ایجاد شده تا هنرمندان دغدغه مند سراسر دنیا درباره مقاومت به مفهوم وسیع مقاومت آدم‌ها در مواجهه با ظلم، استعمار و استکبار در بخش‌هایی صحبت و تعامل کنند. این افراد به محفل مقاومت دعوت می‌شوند تا یکدیگر را پیدا کرده و با هم تبادل نظر کنند. چرا که در دیگر نقاط دنیا چنین فرصتی برایشان فراهم نیست. اینجا شبکه بزرگی از فعالان سینمایی جهان است که هسته‌های مقاومتی سینما را در دنیا ایجاد می‌کنند. در واقع جشنواره بین المللی فیلم مقاومت به دنبال شبکه‌ای از هنرمندان است که یا در کشور خود منشأ اثر بودند یا پتانسیل این را دارند که منشأ اثر باشند.
دبیر جشنواره بین‌المللی مقاومت از دیگر شاخصه‌ها و کارکردهای این رویداد می‌توان به ایجاد گستره گفتمانی موضوعات حقوق بشری در حوزه مقاومت اشاره کر و اضافه کرد: . هر وقت در این باره صحبت شد همه به یاد مقابله علیه اسراییل افتادند اما این فقط یکی از مصادیق مقاومت است. موضوعات دیگری چون شرایط روهینگیانی که سازمان ملل هم به آن بارها پرداخته، بمباران جنگنده‌های صنعا، گروه‌های تکفیری افغانستان، نژاد پرستی، نقض حقوق اقلیت‌ها در آذربایجان و ... بخشی از مصادیق مقاومت هستند که سینما به آن توجه نشان داده و در این جشنواره به نمایش در آمدند.
تربیت سفیران هنری خارجی
به گفته وی تربیت سفیران هنری خارجی و فعالیتشان در کشورهای خود از دیگر مأموریت‌های منحصر بفرد جشنواره فیلم مقاومت است. به برکت انقلاب اسلامی، نهضت ملی مقاومت قبل از هر کشور دیگری در ایران شکل گرفته و تقویت شده است و همین می‌تواند الگوی صادراتی برای دیگر کشورها باشد. البته نمی‌توان از نظر دور داشت سینمای ملی مقاومت نقص‌هایی هم دارد که به بهانه جشنواره می‌تواند کاستی‌هایش را برطرف کند و آسیب شناسی دقیق‌تری ازعملکردش انجام دهد. اینکه در جشنواره‌های مختلف یک بخش مقاومت داریم که جایزه جداگانه‌ای به آن تعلق می‌گیرد. دقیقاً، به خاطر آسیب شناسی است برای رسیدن به الگوی تکامل یافته جهت صادر کردن و گسترش دادن.
جشنواره محلی برای کاشت بذرهای فکری/مدرسه سینمایی روایت
وی ادامه داد: بخش آموزش جشنواره مقاومت به منظور تربیت و حمایت از استعدادهای جوان فیلمسازی در سطح منطقه و در برخی کشورهای هدف از طریق «مدرسه سینمایی روایت» اقدام به آموزش یک هفته‌ای تعدادی از نیروهای علاقمند به سینما و فیلمسازی( منتخب جوانان سینماگر از کشورهای منطقه و جهان اسلام) می‌نماید. این مدرسه از سال ۲۰۱۲ افتتاح شد و در هر دوره بین چهل تا پنجاه فیلمساز در این دوره‌ها شرکت داشته‌اند. تاکنون از طریق این مدرسه فیلمسازان زیادی دوره‌های آموزشی و تخصصی را گذرانده‌اند و تعدادی از آن‌ها اقدام به تهیه و ساخت مستندهای از موضوعات منطقه‌ای داشته‌اند. ضمناً، دوره پانزدهم جشنواره مقاومت، چهارمین دوره آموزشی این مدرسه است که البته امسال با مدیریت پرویز شیخ طادی - قدری محدودتر- برپا می‌شود.
به اعتقاد وی- جشنواره فیلم مقاومت محلی برای کاشت بذرهای فکری است. علاقمندان فیلمسازی خارجی این فرصت را دارند تا در این فضا آموزش ببینند و به عنوان یک بذر رشد یافته در خاک کشور خود به ثمر بنشینند. هنرمندان خارجی بعد از پایان هر دوره جشنواره در تعامل با دیگران از اتفاقات کشورهای دیگر هم باخبر شده و در جامعه هنری کشور خود درباره مناطق دیگر حرف می‌زنند. مقاومت جریان مستمری را متولد کرده که ادامه دار و تاثیرگذاراست. اولین کارکرد این نهضت دال بر اتفاقاتی است که فیلم مقاومت رقم زده و از جمله مهمترین آن منشأ تربیت قشری از فیلمسازان و آموزش مستندسازان است که در قالب مدرسه سینمایی روایت پایه ریزی شده است. مدرسه‌ای که تاکنون بیش از ۲۷۰ هنرجون و مستندساز از کشورهای مختلف منطقه‌ای جمله: لبنان، سوریه، عراق، یمن، بحرین، افغانستان، و... تربیت کرده است.
جشنواره میراث دار معنوی و فرهنگی دفاع مقدس
خزاعی با بیان اینکه جشنواره مقاومت بعد از حدود ۴۰ سال از انقلاب و و دفاع مقدس و پس از ۱۵ دوره برگزاری با دور شدن از سال‌های جنگ نه تنها کارکردش را از دست نداده و نمی‌دهد. دستاوردهای فرهنگ دفاع مقدس امروزه در مسیری افتاده که روزبه روز اهمیتش بیشتر می‌شود. این جریان‌ها در کشورهای مختلف مثل هر برهه تاریخی فرود و فراز دارند اما نتیجه آن در جریان جبهه جهانی مقاومت کارکرد دارد. این رویداد بین المللی مأموریت دارد تا اهمیت جریان را بفهمد و تقویت کند. همیشه، یکی از کلیدی‌ترین موضوعات و مضامین در ساختار محتوایی برنامه‌های جشنواره حفظ، گسترش و تقویت میراث معنوی دوران دفاع مقدس است که در این سال‌ها، دیگر به یک فرهنگ و مشی منطقه‌ای بدل شده است.
چهره سال مقاومت
وی خاطرنشان ساخت: این جشنواره دارای استراتژی است. تلاش دارد تا نقش راهبردی در عرصه فرهنگ و سینمای جهان ایفا نمیاد. این افق و چشم انداز است. تا رسیدن به آن جایگاه خیلی فاصله داریم. تازه گام اول برداشته شده است. قطعاً، معرفی چهره‌های مقاومت این فرصت را ایجاد می‌کند تا اندیشمندان، سینماگران، مستندسازان و رسانه‌ها ضمن توجه ویژه‌تر به آن شخصیت تمرکز جامع‌تری بر سیر تحولاتی داشته باشند که از مرجعیت آن چهره محقق شده است.
به گفته وی ده‌ها چهره و مرجع انقلابی در کشورهای اسلامی داریم که ناشناخته هستند. جریان هنری و سینمایی هیچگاه با آن‌ها مواجه نمی‌شوند.. جشنواره مقاومت متناظر به استراتژی که دارد سراغ الگوها و اسطوره‌های انقلابی خودش رفته است. رهبران انقلاب‌ها و جنبش‌های مردمی و اسلامی زیادی داریم که به کار فرهنگی و رسانه‌ای بیش‌تر نیاز دارند.
گفتمان برای جریان سازی
خزاعی به ویژگی و تمایز جشنواره فیلم مقاومت با سایر جشنواره هادر بحث گفتمان سازی و جریان سازی در این حوزه است. اضافه کرد: پیش بینی کلاس‌های انتقال تجربه، اسلام هراسی، گفتمان فرهنگی انقلاب، نشست‌های تحلیلی با سینماگران بین الملل و ... مجموعاً در این بخش ظرفیت مناسبی را فراهم می‌آورد. حضور چهره‌های چون: حسن عباسی، مجید شاه حسینی، سعید مستغاثی، احمد رضا درویش، مسعود ده نمکی، علی نصیریان، و کارشناسان بخش گفتمان فرهنگی فرصت و فضای گفتگوی خوبی را برای پرسشگری و مطالبه گری در زمینه نیازهای اساسی و جدی سینمای مقاومت ایجاد می‌کند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار