نگاهی به استفاده از «فناوری هسته ای در صنایع غذایی» در شبکه پرس تی وی
تهران (پانا) - مستند «آفتاب نهان: صنایع غذایی و فناوری هسته ای ۱» به بررسی استفاده های صلح آمیز از فناوری هسته ای در صنایع غذایی می پردازد.
به گزارش روابط عمومی شبکه پرس تی وی، این برنامه از مجموعه مستند «آفتاب نهان» و تولید شبکه سحر است و به بازدید از پژوهشکده کاربرد پروتوها در سازمان انرژی اتمی ایران اختصاص دارد.
مستند «صنایع غذایی و فناوری هسته ای» به گفت و گو با متخصصین پژوهشکده کاربرد پرتوها و معرفی فعالیت های آن می پردازد و نشان می دهد که ایران به دلیل برخورداری از چهار فصل، بزرگترین تولیدکننده مواد غذایی در خاورمیانه و شمال آفریقا و نهمین تولیدکننده میوه در جهان به شمار می رود؛ اما در مواردی به دلیل نبود برخی زیرساخت ها، این مواد غذایی قبل از فروش به ضایعات تبدیل می شود.
در ادامه این مستند، ضمن بیان تلاش های صورت گرفته در سال های اخیر برای رفع این مشکل در کشور به مهم ترین اقدامات انجام شده در این زمینه در پژوهشکده کاربرد پرتوها اشاره می شود. در این راستا مهمترین موارد استفاده از پرتودهی در صنایع غذایی از جمله جلوگیری از جوانه زدن محصولات غذایی، کنترل و از بین بردن حشرات، به تاخیر انداختن زمان رسیدن محصولات، افزایش زمان نگهداری،از بین بردن ویروس های گیاهی و غذایی و طرح باردهی و جهش گیاهانی چون گندم و برنج و پنبه مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.
مستند «آفتاب نهان: صنایع غذایی و فناوری هسته ای ۱» به تهیه کنندگی احسان میرزا ابوالحسنی و کارگردانی عزیز اسماعیلی چهارشنبه ۱۶ اسفند ماه ساعت ۰۷:۰۰ به مدت ۲۵ دقیقه از شبکه پرس تی وی پخش می شود. تکرار این برنامه همان روز ساعت ۲۳:۰۰ ، پنجشنبه ساعت ۱۷:۰۰ ، شنبه ساعت ۱۲:۰۰ و یکشنبه ساعت ۰۳:۰۰ روی آنتن این شبکه خواهد رفت.
ارسال دیدگاه