کتاب «تحلیل و درک فیلم در جهان پُست مُدرن» در فرهنگسرای ارسباران نقد می شود
تهران (پانا) - نشست نقد کتاب «تحلیل و درک فیلم درجهان پُست مُدرن» نوشته کورش جاهد با حضور آنتونیا شرکاء منتقد، کتایون دانشوریان روانشناس و عباس کریمی عباسی منتقد سینما جمعه 11 اسفند ساعت 30/16 در فرهنگ سرای ارسباران برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی فرهنگ سرای ارسباران، مقالات پژوهشی این کتاب مشتمل بر نکات مشترک و محوری در زیباشناسی فیلم های پست مدرنیستی و نشانه شناسی کاربردی در بررسی فیلم های چند دهه اخیر سینمای جهان است که متاثر از اتفاقات مهم فرهنگی و گستره دانش جهانی ارایه شدند ؛ رویدادهایی که تاثیر آنها بر اندیشه و هنر و البته سینمای جهان غیر قابل انکار است.
این کتاب برخی از مهمترین آثار سینمایی سال های اخیر نظیر امتیاز نهایی، تقدیم به رم با عشق و مرد غیر عقلانی ساخته وودی آلن، جزیره پنهان ساخته مارتین اسکورسیزی، قوی سیاه ساخته دارن آرنوفسکی، نزدیکتر ساخته مایک نیکولز، قاتلین بالفطره ساخته الیور استون، فروشنده ساخته اصغر فرهادی، خلسه ساخته دنی بویل، دختر گمشده ساخته دیوید فینیچر و .... را از نگاه ابعاد تصویری ، زیباشناختی ، نشانه شناسی تصویری و روایی بررسی می کند و به نوعی با تمرین و پیشنهاد به تماشای دقیق و در نهایت درک بیشتر و عمیق تر فیلم به همراه لذت بردن از آثار سینمایی کمک می کند.
علاقه مندان برای حضور در این نشست می توانند به فرهنگ سرای ارسباران به نشانی خیابان شریعی ، بالاتر ازسیدخندان، خ جلفا مراجعه یا با شماره ۲۲۸۷۲۸۱۸ تماس بگیرند.
ارسال دیدگاه