معاون وزیر فرهنگ:

هدف جشنواره موسیقی فجر ایجاد وفاق و همدلی میان مردم است

تهران (پانا) - معاون امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی به چهلمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر نوشت: موسیقی در میان اقوام صدای مردم ایران و این همان انگیزه و هدف جشنواره موسیقی فجر است که بتواند وفاق و همدلی را در میان مردم ایجاد کند.

کد مطلب: ۱۵۴۳۱۶۳
لینک کوتاه کپی شد
هدف جشنواره موسیقی فجر ایجاد وفاق و همدلی میان مردم است

به گزارش روابط‌ عمومی چهلمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر، نادره رضایی در این پیام نوشته است: موسیقی کشف است؛ کشف آهنگین هستی. موسیقی ستایش است؛ ستایش خالق در صورت نغمه‌ها. موسیقی امروز ما که برآمده از تاریخ است و بزرگان فلسفه و ادبیات ما آن را ستوده اند و از آن بارها سخن گفته‌اند، میراث و گنجینه‌ای گرانمایه از نغمات و ترانه‌ها و اصوات دلنشینی است که در همه اقوام این سرزمین جاری بوده است. در کار روزانه و در شادی و سوگ. در همه لحظه‌های زندگی مردم ایران.

جشنواره موسیقی فجر که اکنون به چهل سالگی رسیده است، در جایگاهی ایستاده که می‌توانیم از آن به عنوان مهمترین و پخته‌ترین رویداد موسیقایی ایران یاد کنیم. جشنواره‌ای که با بخش‌های مختلف خود می‌تواند رنگ‌آمیزی جذابی از نغمات را برای مردم نمایش دهد و در گونه‌های اصیل و پاپ و غیره با همراهی هنرمندان، شنیدنی‌ترین آواها و شگفت‌آور ترین نواها را به گوش برساند.

وی افزوده است: جشنواره موسیقی فجر اکنون قد راست کرده و به بانگ بلند از مردم ایران و اهالی موسیقی دعوت می‌کند تا در ضیافت بزرگ تصنیف و نوا بیایند و بشنوند که مولانا فرمود: بکوبید دهل‌ها و دگر هیچ مگویید/ چه جای دل و عقل است که جان نیز رمیده است. جایگاه موسیقی در میان اقوام ما چنان رفیع و بلند است که صدای مردم ایران است و این همان انگیزه و هدف جشنواره موسیقی فجر است که بتواند وفاق و همدلی را در میان مردم برافرازد. چرا که هر قوم و اقلیمی را در این سرزمین با نواهای موسیقی‌اش‌ می‌شناسیم.

در ادامه پیام وی می‌خوانیم: از کوهستان‌های شمالی زاگرس در میان مردم آذری زبان تا در دل زاگرس و کردها و لرها و در جنوب گرم و سواحل پرشور خلیج فارس و در میان بلوچ‌ها و خراسانی‌ها که از آن خشک سیم و خشک پوست آوای دوست را به گوش می‌رسانند، هر آوایی را که می‌شنویم با فرهنگ و اقلیم و مردمان ناحیه همسان است و گویی که در آن دیار زاده شده و پروریده و به ما رسیده است؛ همین گونه تا ساحل زیبای خزر و مردمان ترکمن و مازندران و گیلان و همه آنها که در کناره کویر دستی بر ساز دارند و حنجره‌ای در آواز. جشنواره موسیقی فجر، با صدا و ساز بانوان هنرمند آراسته شده است و نغمه سازشان را در جشنواره می‌شنویم که از گوشه و کنار این سرزمین آمده‌اند و هنر خود را پیش روی ما می‌نهند.

جشنواره موسیقی فجر می‌تواند جریان موسیقی کشور را تداوم بخشد و با برنامه‌ریزی مدون در معاونت امور هنری تلاش می‌کنیم تا موسیقی ایران را همواره در اوج نگه داریم و فضا را برای برگزاری کنسرت‌های پرمخاطب در سراسر کشور مهیا گردانیم. جشنواره موسیقی فجر طلیعه و نوید این است که موسیقی بخش مهمی از هنر در سرزمین پهناور ایران است و همه اقوام ایرانی صاحب موسیقی در شکل‌گیری جریان موسیقایی کشور سهیم‌اند و با حمایت تمام از گروه‌های موسیقی، می‌خواهیم که صدای موسیقی در همه شهرهای کشورمان جاری باشد.

وی در پایان نوشته است: امیدوارم که چهلمین جشنواره موسیقی فجر، خوش‌ترین صداها و نغمات را برای مردم گرامی و عزیز به یادگار بگذارد. دست هنرمندان را به گرمی می‌فشارم و برای همه آنها روزهای پرباری در جشنواره آرزومندم و از همه همکاران گرامی در ستاد برگزاری جشنواره سپاسگزارم.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار