میادین میوه و ترهبار تهران فردا دایر اما واحدهای قضایی تعطیل هستند
تهران (پانا) - میادین و بازارهای میوه و ترهبار شهرداری بهرغم تعطیلی تهران، فردا (چهارشنبه ۲۴ بهمن) دایر هستند اما واحدهای قضایی و اداری قوه قضاییه تعطیل خواهند بود.
![میادین میوه و ترهبار تهران فردا دایر اما واحدهای قضایی تعطیل هستند](https://cdn.pana.ir/thumbnail/zcpG5UfBxOod/gjzVaZ-S_20YtK6_oleWnZi7LTjceVfkf-tEjQhhSgVYJkTSbMZ4IZicyAcgRMj-WWFHy9iIp1lNx8-qtxRZcN02dEbH-ZTHII5Xobqrl8UsAIKXaKdntA,,/%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%DB%8C%D9%87+.jpg)
با اعلام سازمان میادین میوه و ترهبار، فردا ۲۴ بهمن بهرغم تعطیلی ادارات و مدارس به دلیل برودت هوا، تمامی میادین و بازارهای میوه و ترهبار شهرداری تهران فعال است.
بر اساس این گزارش، ساعت فعالیت تمامی میادین و بازارهای میوه و ترهبار شهرداری تهران از ساعت ۸ صبح تا ۱۹ بعدازظهر خواهد بود.
واحدهای قضایی و اداری قوه قضاییه استان تهران در روز چهارشنبه تعطیل است
بنا بر اعلام معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه و با عنایت به مصوبه کارگروه مدیریت بحران هوای استان تهران به علت تداوم برودت هوا، واحدهای قضایی و اداری قوه قضاییه استان تهران در روز چهارشنبه ۲۴ بهمن تعطیل است.
همچنین در سایر استانهایی که توسط مقامهای محلی، تصمیمهای مشابه اتخاذ شده است در واحدهای قضایی و اداری نیز قابل اِعمال است.
ارسال دیدگاه