غذای سبز ایرانی در «سفره‌خانه» شبکه مستند

تهران (پانا) - «سفره‌خانه» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی مهدی الیاسی مجموعه‌ای با محوریت غذاهای سبز ایرانی است که در شبکه مستند تولید شده و هر شب ساعت ۱۹:۳۰ پخش می‌شود.

کد مطلب: ۱۳۶۹۶۱۴
لینک کوتاه کپی شد
غذای سبز ایرانی در «سفره‌خانه» شبکه مستند

به گزارش روابط‌ عمومی شبکه مستند، الیاسی درباره این مجموعه گفت: «سفره‌خانه» در ۱۲ قسمت حدود ۲۲ دقیقه‌ای به معرفی غذاهای اصیل ایرانی پرداخته است؛ فصل جدید این مجموعه در ۶ استان اصفهان، چهارمحال بختیاری، یزد، هرمزگان، کرمان و شیراز تصویربرداری شده و می‌کوشد تصویری درست از فرهنگ خوراک مردم ایران از دیرباز تا امروز ارائه دهد.

وی افزود: در فرهنگ خوراک ما از شمال تا جنوب و از شرق تا غربش، فصل‌به‌فصل، جغرافیای طبیعی و کشاورزی داریم و متناسب با هر فصل نیز غذاهایی بی‌نظیر وجود دارد. مثلاً در فصل بهار در منطقه زاگرس گیاهانی به دست می‌آید که با یک تخم‌مرغ ساده طعم بی‌نظیری درست می‌کند. کوکوی ساده کوهی نمونه این غذاهاست که بسیار هم لذیذ است. ما تلاش کردیم تا این تنوع غذایی را در مستند سفره‌خانه به تصویر بکشیم.

الیاسی گفت: این مستند در لوکیشن‌های محلی تصویربرداری شده و سرآشپزهای ما زنانی هستند که آشپزی را از طبیعت و طباخان متقدم یعنی مادر و مادربزرگ‌هایشان یاد گرفتند و حافظ فرهنگ غذایی ایران هستند.

این تهیه‌کننده افزود: برای ساخت این مجموعه مستند تحقیقات میدانی انجام شده و از منابع پژوهشی معتبری استفاده کردیم، از کتاب «آشپزی دوره صفوی» استاد ایرج افشار گرفته تا «مستطاب آشپزی» نجف دریابندری و مجموعه رساله های به جا مانده از دوران قاجار.

این تهیه‌کننده و کارگردان گفت: فصل دوم «سفره‌خانه» از شنبه ۱۶ اردیبهشت ساعت ۱۹:۳۰ در جدول پخش شبکه مستند قرار گرفته و از شنبه تا پنجشنبه پخش می‌شود، تکرار این مجموعه هم روز بعد ساعت ۱۰:۳۰ خواهد بود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار