نی ریز دومین تولید کننده انجیر خشک کشور
نیریز (پانا) - برداشت انجیر از اراضی شهرستان نی ریز آغاز شد.
به گزارش اداره جهاد کشاورزی شهرستان نی ریز، بعد از استهبان، نی ریز دومین تولید کننده انجیر خشک است و نزدیک به ۸۰۰۰ هکتار اراضی این شهرستان به کشت انجیر دیم اختصاص دارد.
به گفتهی مدیر جهاد کشاورزی نی ریز حدود هفت هزار هکتار آن مثمر و مابقی غیر مثمر و نهالهای تازه کشت شده است که بعد از استهبان رتبه دوم تولید انجیر خشک کشور را نی ریز دارد.
ذبیح الله سیروسی ادامه داد: انجیر نی ریز به کشور های هند، چین، اروپای شرقی و کشور های حوزه خلیج فارس صادر می شود که نبود سرمایه گذاری مناسب و صنایع تبدیلی در این بخش با وجود پتانسیل موجود باعث شده محصول تولید شده توسط دلالان خریداری و بدون فرآوری یا بسته بندی مطلوب از منطقه خارج شودکه بدین ترتیب ارزش افزوده حاصل از فرآوری محصول نصیب کشاورزان نمی شود و باید با برنامهریزی های مناسب این مشکل برطرف شود.
او انواع ارقام انجیر این شهرستان را دانه سفید، پوزدنبالی، کوهکی، تومسجدی، خرمایی، ویل وحشی، شاه انجیری، قاسمی، دانهسبز، آتشی، فریدونی، آبگزی، فعل سربسته و مهارلویی عنوان کرد.
سیروسی اضافه کرد:سالانه ۶ هزار و ۵۰۰ تن انجیر در شهرستان نی ریز برداشت میشود.
ارسال دیدگاه