کارشناس محیط زیست شهرستان ملارد:

درختکاری، فرصتی مغتنم برای انس گرفتن زمین با دستان سرنوشت‌ساز انسان است

ملارد (پانا) - کارشناس محیط زیست شهرستان ملارد، روز درختکاری را فرصتی مغتنم برای انس گرفتن زمین با دستان سرنوشت‌ساز انسان دانست و آن را مظهر مهربانی و دوستی با زمین توصیف کرد.

کد مطلب: ۱۵۴۹۴۷۰
لینک کوتاه کپی شد
درختکاری، فرصتی مغتنم برای انس گرفتن زمین با دستان سرنوشت‌ساز انسان است

حسین نجفی، کارشناس محیط زیست شهرستان ملارد، ضمن اشاره به جزئیات روز درختکاری به پانا گفت: «روز درختکاری در ۱۵ اسفند به مناسبت گرامیداشت اهمیت و ارزش درختان در زندگی انسان‌ها توسط مردم در سراسر ایران و دیگر کشورها به شیوه‌های ساده و آسان برگزار می‌شود. در این روز، افراد در باغچه‌های منازل، باغ‌ها، زمین‌های مختص این کار و در طبیعت درخت می‌کارند و با این اقدام، قدمی مؤثر در راستای حفاظت از محیط زیست برای آیندگان برمی‌دارند.»

نجفی درباره این فعالیت ارزشمند انسان‌ها افزود: «هر فرد با کاشت یک نهال در زمین به فعالیت محیط زیست کمک می‌کند و می‌توان گفت با این کار هم زندگی خود، هم زندگی طبیعت و هم حیات آیندگان را تأمین می‌کند. اگر این فعالیت در سراسر جهان به‌طور مستمر ادامه یابد، هیچ خطری جان طبیعت را تهدید نخواهد کرد و محیط زیست تا سال‌های طولانی در امان خواهد ماند. این اقدام، راه حلی زیبا و کاربردی برای جبران آسیب‌هایی است که بشر در طول زندگی خود به محیط زیست و طبیعت وارد کرده است.»

این کارشناس محیط زیست، روز درختکاری را فرصتی مغتنم برای انس گرفتن زمین با دستان سرنوشت‌ساز انسان دانست و گفت: «روز درختکاری در روزهای پایانی اسفند ماه قرار دارد و به همین منظور در این روزها قرار گرفته تا زمین با نهال‌های تازه سال جدید را آغاز کند و روح تازه‌ای در وجود آن با کمک دستان سرنوشت‌ساز انسان‌ها دمیده شود. انسان با دستان خود هم می‌تواند چهره زیبای زمین را مخدوش کند و هم می‌تواند با همان دستان، جانی دوباره به پیکر بی‌جان زمین ببخشد. این دستان باید رسالت خود را در این روزها عملی کنند و با کاشت نهال و تشویق دیگران به شرکت در این کار، عشق خود به زمین را اثبات کنند.»

نجفی درباره تشویق نوجوانان و دانش‌آموزان به کاشت درخت در روز درختکاری توضیح داد: «در این روز، همه انسان‌ها در سراسر جهان اهمیت گیاهان و درختان را به خود و دیگران یادآوری می‌کنند. همه افراد بالغ و والدین باید در این روز اهمیت درختان و طبیعت را به فرزندان خود آموزش دهند و آن‌ها را در راستای حفاظت از حیات طبیعت آگاه کنند و تشویق کنند تا برای کاشت نهال در زمین و ادامه دادن به این کار زیبا و فرهنگی اقدام کنند. یادمان باشد که همه انسان‌ها در برابر طبیعت و محیط زیست مسئول هستیم و باید همانند تکه‌ای از وجودمان از آن‌ها محافظت کنیم.»

این کارشناس تصریح کرد: «همه ما باید بدانیم که زندگی تمامی جانداران روی کره زمین به طبیعت وابسته است و اگر ذره‌ای بی‌احتیاطی در حفظ و نگهداری آن داشته باشیم، آثار و نتایج زیان‌باری به بار خواهیم آورد. اما در مقابل، حفاظت ما از این محیط بی‌نقص و شگفت‌انگیز، چهره کره زمین را زیبا نگه می‌دارد و به بشر برای ادامه حیات کمک می‌کند. دیدگاه ما نباید به زمین و طبیعت دنیوی باشد، بلکه باید با نگاهی توحیدی، آگاهی کامل داشته باشیم که زمین و انسان با یکدیگر در ارتباط هستند و به همدیگر نیاز دارند. پس باید از آن محافظت کنیم و به آن هیچ گونه آسیبی با دخل و تصرف‌های زیاد و بیش از حد نرسانیم.»

خبرنگار : دانش آموز ،نرگس زندیه

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار