مربی کانون فرهنگی تربیتی شهید بهشتی فیروزکوه:

دوران غیبت امام مهدی(عج)، فرصتی برای تقویت ایمان مسلمانان است

فیروزکوه(پانا)-مربی کانون فرهنگی تربیتی شهید بهشتی شهرستان فیروزکوه، دوران غیبت امام مهدی(عج)را، فرصتی برای تقویت ایمان مسلمانان دانست.

کد مطلب: ۱۵۴۳۷۱۱
لینک کوتاه کپی شد
دوران غیبت امام مهدی(عج)، فرصتی برای تقویت ایمان مسلمانان است

زینب عرب‌زاده، مربی کانون فرهنگی تربیتی شهید بهشتی شهرستان فیروزکوه، در گفت‌وگو با پانا، به مناسبت ۲۶ بهمن، ولادت امام قائم (عج)، اظهار کرد: «حضرت مهدی صاحب‌الزمان (عج) در سحرگاه نیمه شعبان سال ۲۵۵ هجری قمری دیده به جهان گشودند. ایشان تنها فرزند امام حسن عسکری (ع) بودند.»

وی تأکید کرد: «پس از پنج سال زندگی در کنار پدر بزرگوارشان و مادرشان، نرجس خاتون، با شهادت پدر، ایشان همانند حضرت عیسی (ع) و حضرت یحیی (ع)، که در سنین کودکی به مقام نبوت رسیدند، در پنج سالگی به امامت شیعیان منصوب شدند.»

عرب‌زاده افزود: «پس از چند سال دوران غیبت صغری، ایشان وارد غیبت کبری شدند که تاکنون ادامه دارد. درباره چگونگی ولادت امام مهدی (عج) روایات متعددی نقل شده که مشهورترین آن‌ها روایت حضرت حکیمه خاتون (س)، عمه امام حسن عسکری (ع)، است که در منابع معتبر شیعه نیز به آن اشاره شده است.»

وی ادامه داد: «امام مهدی (عج)، پس از پایان دوران غیبت، حکومتی جهانی بر اساس عدالت و احکام الهی برپا خواهد کرد. ایشان به‌عنوان منجی بشریت، متعلق به تمام انسان‌ها هستند و ظهورشان نویدبخش پایان ظلم و آغاز صلح و عدالت در سراسر جهان خواهد بود.»

عرب‌زاده با اشاره به تلاش خلفای عباسی برای یافتن و از بین بردن حضرت مهدی (عج) خاطرنشان کرد: «پیامبر اسلام (ص) و امامان معصوم (ع) در دوران حیات خود، بشارت تولد دوازدهمین پیشوای مسلمانان را به‌عنوان منجی عالم بشریت داده بودند. از این‌رو، خلفای عباسی که وجود ایشان را خطری برای حکومت ظالمانه خود می‌دانستند، در تلاش بودند تا فرزند امام حسن عسکری (ع) را شناسایی و از میان بردارند.»

وی افزود: «به اذن الهی، دوران بارداری نرجس خاتون بدون هیچ‌گونه علائم ظاهری سپری شد و حتی نزدیکان ایشان نیز از این موضوع بی‌اطلاع بودند. امام حسن عسکری (ع) فرزندشان را با نهایت مراقبت و به‌صورت پنهانی نگهداری و تربیت کردند.»

عرب‌زاده در پایان اظهار کرد: «امام مهدی (عج) با ظهور خود، جهان را از ظلم و بی‌عدالتی نجات داده و حکومتی بر پایه عدالت و تقوا برپا خواهند کرد. دوران غیبت ایشان، فرصتی برای تقویت ایمان و انتظار ظهور است که منتظران را به صبر و پایداری دعوت می‌کند. ولادت این امام عزیز را به همه دوستداران ولایت و امامت تبریک عرض می‌کنم و امیدوارم که همگی شاهد ظهورشان باشیم.»

خبرنگار : دانش‌‌آموز ، آیناز باطبی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار