نقش شورای دانش‌آموزی در رشد و توسعه همه‌جانبه مدارس

ملارد (پانا) - مدیر آموزش و پرورش ملارد بر اهمیت و تأثیر شورای دانش‌آموزی و نقش آن در رشد و توسعه همه‌جانبه مدارس تأکید کرد و آن را به‌عنوان یکی از ارکان اصلی در فرآیندهای آموزشی و تربیتی معرفی نمود.

کد مطلب: ۱۵۳۵۱۶۱
لینک کوتاه کپی شد
نقش شورای دانش‌آموزی در رشد و توسعه همه‌جانبه مدارس

سعید تیموری‌راد، مدیر آموزش و پرورش ملارد، در نشست با رؤسای شورای دانش‌آموزی مدارس که روز دوشنبه یکم بهمن‌ماه ۱۴۰۳ برگزار شد، با اشاره به اهمیت مشارکت دانش‌آموزان در شوراها، گفت: ما به این باور قطعی و قلبی رسیده‌ایم که صدای دانش‌آموزان باید شنیده شود و نظرات آن‌ها در فرآیندهای آموزشی مورد توجه قرار گیرد. مشارکت در شورای دانش‌آموزی به تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری و اعتماد به نفس دانش‌آموزان کمک می‌کند.

وی افزود: شورای دانش‌آموزی فرصتی است تا دانش‌آموزان بتوانند نظرات و ایده‌های خود را در زمینه‌های مختلف به اشتراک بگذارند و در تصمیم‌گیری‌های مربوط به مدرسه و جامعه نقش فعالی ایفا کنند. دانش‌آموزان شورا باید از تمامی زمان‌ها برای برنامه‌ریزی و فعال‌سازی همه‌جانبه شوراها بهره‌برداری کنند و سعی کنند اوقات فراغت دانش‌آموزان را با برنامه‌های جذاب و مسئولانه‌ای از جنس خود دانش‌آموزان پر کنند.

تیموری‌راد خطاب به رؤسای شوراها گفت: شما چهره‌های ممتاز و برتر مدارس هستید که دانش‌آموزان به شما روی آورده‌اند و به‌طبع، تأثیرگذار و الگو خواهید بود. رابطه شما و اداره آموزش و پرورش باید دو سویه و مؤثر باشد تا مشکلات دانش‌آموزان مدارس سطح شهرستان را رفع کند. از مقبولیت خود استفاده کنید و صدای دانش‌آموزان و مدارس را در شهرستان به گوش مسئولان برسانید.

وی ادامه داد: به‌عنوان نماینده شورا در تمامی ارگان‌ها، رسمیت دارید و مطالبه‌گری و شنیده شدن حق شماست. فعال کردن حداکثر درصد مشارکت دانش‌آموزی در صحنه‌های مهم، ارائه پیشنهاد و کمک به رفع مشکلات، وظیفه شماست. شما مسئول دانش‌آموزان هستید و باید استعدادهای آنان را شناسایی کرده و در راستای مسئولیت‌های مهم، بر اساس علاقه و ظرفیت‌های دانش‌آموزی، از این استعدادها بهره‌برداری کنید.

تیموری‌راد در پایان تأکید کرد: این نکته که شما دانش‌آموز هستید و صدای شما نماینده صدای تمامی دانش‌آموزان مدارس است، بسیار حائز اهمیت و فرصتی ارزشمند است. سازمان‌های دانش‌آموزی و فعالیت در این سازمان‌ها را جدی بگیرید و با جدیت به دنبال شنیده شدن صدای قشر دانش‌آموز باشید. راه‌اندازی گروه‌های دانش‌آموزی گامی بزرگ در جهت رشد و توسعه همه‌جانبه و رفع مشکلات و مسائل دانش‌آموزان خواهد بود.

وی همچنین به برنامه‌های آتی برای تقویت فعالیت‌های شورای دانش‌آموزی اشاره کرد و گفت: ما در تلاش هستیم تا با برگزاری کارگاه‌ها و جلسات مشاوره، مهارت‌های مدیریتی و رهبری را در دانش‌آموزان پرورش دهیم و آن‌ها را برای ایفای نقش مؤثر در جامعه آماده کنیم.

خبرنگار : دانش آموز ،هستی اسدی مقدم

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار