‌سومین نشست از سلسله نشست‌های بررسی ابعاد لایحه عفاف و حجاب برگزار شد؛

قالیباف: باید دیدگاه‌های همه افراد صاحب‌نظر درباره لایحه عفاف و حجاب ‌جمع‌آوری ‌و ‌استفاده شود

باید اجازه دهیم هر کسی هر حرفی دارد، موافق و مخالف در صحن علنی آزادانه بیان کند‌

تهران (پانا) - سومین نشست بررسی ابعاد و زوایای مختلف لایحه عفاف و حجاب با حضور جمعی از علما، روحانیون و نخبگان حوزوی و ‌محمدباقر قالیباف رئیس مجلس ‌برگزار شد.

کد مطلب: ۱۳۷۹۴۱۵
لینک کوتاه کپی شد
قالیباف: باید دیدگاه‌های همه افراد صاحب‌نظر درباره لایحه عفاف و حجاب ‌جمع‌آوری ‌و ‌استفاده شود

‌صبح امروز (جمعه 26 خرداد) سومین نشست هم‌اندیشی بررسی لایحه حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب با حضور جمعی از علما، روحانیون و نخبگان حوزوی و ‌محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در شهر مقدس مشهد برگزار شد.

‌در این نشست راضیه خدیوی فعال حوزه عفاف و حجاب‌ گفت: رفتارهای شتاب‌زده و تنش‌زا به نفع دشمنان تمام می‌شود و در عین حال سهل‌انگاری‌ها می‌تواند از بی‌حجابی قبح‌زدایی کند.

‌این فعال حوزه عفاف و حجاب تاکید کرد: هر طرحی نوشته می‌شود جامعه را نباید دچار دوقطبی کند.

‌حجت الاسلام محمد الهی خراسانی مدیر پروژه تحلیل راهبردی ساماندهی وضعیت حجاب ‌در این نشست عنوان کرد: برای قانون حجاب به تفاهم اجتماعی نیاز داریم و معتقدم در شرایط کنونی اقدام مجلس برای تصویب لایحه ارتقای امنیت زنان یک شاهکار بود.

وی با تأکید بر این که در لایحه عفاف و حجاب باید هدف بلندمدت را از هدف کوتاه مدت، تفکیک کنیم، عنوان کرد: نگاه ما در قانون حجاب نباید صرفاً مردانه باشد، بلکه زنان باید در این حوزه میدان‌داری کنند.

مدیر پروژه تحلیل راهبردی ساماندهی وضعیت حجاب عنوان کرد: به پشتوانه عرفی قانون‌ها باید توجه کرد، مقابله با ناهنجاری در پوشش سطوح مختلفی دارد که از برخورد فوری و جریمه تا جرم انگاری را شامل می‌شود و در قانون‌گذاری باید به این موضوع توجه کرد.

در ادامه این نشست موسی غضنفرآبادی رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس یازدهم هم با بیان اینکه باید فرصت امروز را مغتنم بدانیم و پیشنهادات عملی برای اصلاح اشکالات لایحه ارائه شود، عنوان کرد: باید تا جایی که امکان دارد مسائل فرهنگی را در لایحه عفاف و حجاب بیاوریم و از همه صاحب نظران می‌خواهم کمک کنند تا این لایحه آبرومند و موثری باشد.

‌محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست، گفت: به عنوان یک نماینده، شهروند، بسیجی و کسی که میراث‌دار شهدا هستیم باید بررسی همه ابعاد این لایحه را دنبال کنیم تا ان شاء الله به قانونی به تمام معنا و دارای تمامی ساحت‌های لازم برسیم.

رئیس قوه قانون گذاری با تاکید بر اینکه جنس این کار به گونه‌ای است که تنها با کمیسیون قضایی و حقوقی و کمیسیون فرهنگی نمی‌شود به یک قانون جامع رسید، عنوان کرد: این یک کار جمع‌سپاری است و در این مسیر باید دیدگاه‌های همه افراد صاحب نظر را جمع آوری کرده و در تدوین لایحه استفاده کنیم.

وی با اشاره به اینکه مرکز پژوهش‌ها و مرکز تحقیقات مجلس در قم امکانات خوبی را در اختیار دارند، ادامه داد: باید اجازه دهیم هر کسی هر حرفی دارد، موافق و مخالف در صحن علنی آزادانه بیان کند و به جمع‌بندی خوبی برسیم.

‌عبدالرضا مصری نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی، موسی غضنفرآبادی رئیس کمیسیون قضائی و حقوقی، فاطمه قاسم‌پور رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی و جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و اعضای کمیسیون قضائی و حقوقی در این جلسه حضور داشتند.‌

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار