از اقتدارنمایی در «نقب» تا سرشکستی امنیتی در «بنی‌براک»!

تهران (پانا) - عملیات مسلحانه در عمق سرزمین‌های اشغالی را می‌توان شکست دستگاه امنیتی رژیم صهیونیستی دانست که پس از فرار ۶ اسیر فلسطینی از زندان صهیونیست‌ها و هک شدن اطلاعات شخصی مقامات و دستگاه‌های امنیتی رژیم برای چندمین بار زوال امنیتی آن در معرض نگاه جهانی قرار گرفت.

کد مطلب: ۱۲۶۷۲۵۸
لینک کوتاه کپی شد
از اقتدارنمایی در «نقب» تا سرشکستی امنیتی در «بنی‌براک»!

به گزارش نورنیوز، فلسطین اشغالی در یک ماه گذشته صحنه رخدادهای قابل ملاحظه‌ای بود که از ضعف شدید دستگاه امنیتی رژیم صهیونیستی و افزایش انگیزه و توانمندی فلسطینیان برای مقابله با اشغالگران خبر می‌دهد.

شامگاه سه‌شنبه یک جوان ۲۶ ساله فلسطینی در عملیاتی مسلحانه ضمن تیراندازی به سمت شهرک‌نشینان اشغالگر در منطقه «بنی‌براک» در شرق تل‌آویو حداقل پنج صهیونیست را به هلاکت رساند و سه نفر دیگر را زخمی کرد.

این عملیات که در ادامه سلسله اقدامات مشابه در دو هفته گذشته انجام شد، بازتاب گسترده‌ای داشت و برای چندمین بار صهیونیست‌ها را در لاک دفاعی فرو برد.

تلفات صهیونیست‌ها در سه حمله مسلحانه اخیر در شرق تل‌آویو، الخضیره و بئرالسبع که با ۱۱ کشته و بیش از ۱۵ نفر زخمی همراه بوده از مجموع تلفات این رژیم در سال‌های ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ میلادی بیشتر است.

پس از انجام عملیات سه‌شنبه شب، مردم و گروه‌های مقاومت فلسطین با حضور در خیابان‌ها و سر دادن شعارهای ضد صهیونیستی تاکید کردند که رژیم اشغالگر و تروریست اسرائیل جز زبان زور را نمی‌فهمد.

حمایت‌های سراسری در سرزمین‌های اشغالی نشان می‌دهد که ملت فلسطین راه مبارزه و ایستادگی را در پیش گرفته و هیچ عامل داخلی و خارجی نمی‌تواند در این مسیر ممانعتی ایجاد کند.

این در حالی است که رژیم صهیونیستی همچنان مدعی برتری اطلاعاتی و عملیاتی است و موساد و شاباک را برترین نیروهای جاسوسی معرفی می‌کند.

عملیات مسلحانه در عمق سرزمین‌های اشغالی را می‌توان شکست دستگاه امنیتی رژیم صهیونیستی دانست که پس از فرار ۶ اسیر فلسطینی از زندان صهیونیست‌ها و هک شدن اطلاعات شخصی مقامات و دستگاه‌های امنیتی رژیم برای چندمین بار، زوال امنیتی آن در معرض نگاه جهانی قرار گرفت.

اگرچه رژیم صهیونیستی در رفتاری انفعالی سعی کرد با انتساب این عملیات به داعش ارزش مقاومتی آن را مخدوش نماید اما همان‌طور که در بیانیه حزب‌الله لبنان بر آن تاکید شد؛ «عملیات بنی‌براک که سیلی محکمی بر ساختار رژیم صهیونیستی در قلب قلمرو غصبی آن به شمار می‌رود، نشان داد این رژیم در هیچ جایی امنیت ندارد.»

شکل‌گیری سلسله عملیات موفق در قلب سرزمین‌های اشغالی در شرایطی که آمریکا و انگلیس با حمایت همه‌جانبه از این رژیم و منتقل نمودن آن از حوزه یوروکام به سنتکام به دنبال اعطای نقش جدید به تل‌آویو در منطقه غرب آسیا و خلیج فارس هستند، نشان داد که این ساختار جعلی نه تنها ظرفیت اجرای ماموریت جدید پس از خروج آمریکا از منطقه را ندارد بلکه توان لازم برای ایجاد امنیت در جغرافیای کوچک اشغال شده را نیز نداشته و در مقابل اراده مردم بی‌پناه فلسطین نیز کاملا دست‌بسته است.

برخی رویدادهای ماه‌های اخیر از جمله سفر «اسحاق هرتزوگ» رئیس این رژیم به ترکیه و نشست ۶ جانبه‌ی نقب با حضور مقامات امارات، مغرب، بحرین و مصر که آمریکایی‌ها نیز در آن حضور داشتند، این توهم را برای این رژیم ایجاد کرده بود که در شرایط امنیت پایدار و ارتقای جایگاه منطقه‌ای قرار گرفته اما عملیات اخیر اثبات کرد رژیم صهیونیستی بسیار شکننده‌تر از چیزی است که ادعا می‌شود.

نکته مهم آنکه عملیات یک جوان فلسطینی اکنون موازنه وحشت را بار دیگر به نفع فلسطینی‌ها تغییر داده و «نفتالی بنت» که سعی داشت خود را ناجی امنیت صهیونیست‌ها معرفی کند را در یک بحران سیاسی قرار داده است.

عملیات بنی‌براک پیام‌های مهمی برای سازش‌کاران در سطح منطقه نیز به همراه داشت، از جمله اینکه مقاومت ادامه دارد و هیچ سازشی نمی‌تواند مانع از تحقق آرمان قدس شود.

همچنین عملیات مذکور نشان داد که همراهی با رژیمی که توان تامین امنیت خویش در قلب تل‌آویو را ندارد هرگز نمی‌تواند تامین کننده امنیت دیگران باشد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار