امیرعبداللهیان: موضوعات راهبردی در دستور کار ایران و چین است
تهران (پانا) - وزیر امور خارجه کشورمان گفت موضوعات راهبردی در دستور کار تهران ـ پکن قرار گرفته است به نحوی که این موضوعات ادبیات جدیدی را در مکاتبات روسای جمهور دو کشور ایجاد کرده است.
![امیرعبداللهیان: موضوعات راهبردی در دستور کار ایران و چین است](https://cdn.pana.ir/thumbnail/MTMwOTdjyywc/gjzVaZ-S_20YtK6_oleWnZi7LTjceVfkf-tEjQhhSgVYJkTSbMZ4IZicyAcgRMj-WWFHy9iIp1lNx8-qtxRZcN02dEbH-ZTHHF6HbFwuQf8sAIKXaKdntA,,/MTMwOTdjyywc.jpg)
به گزارش روابط عمومی وزارت امور خارجه، حسین امیرعبداللهیان در بدو ورود به چین گفت: ما در پنجاهمین سالگرد روابط تهران و پکن هستیم، ضمن اینکه تاکید میکنم در چهار ماه گذشته بیش از ۷ بار بین وزیر خارجه چین و بنده تماسها و دیدارهایی انجام شد و در سطح روسای جمهور تماس و ارتباطات خیلی روان انجام میشود و این نشاندهنده اهمیت و رشد و توسعه روابط دو کشور است و در دولت جدید این مساله شتاب بیشتری گرفته است.
وی ادامه داد: در مناسبات دو جانبه ما از هماهنگیهای خوب و تنوع در موضوعات مختلف برخوردار هستیم در راستای منافع دو طرف پیشرفتهای خوبی در موضوعات مختلف داشتیم و موضوعات راهبردی در دستور کار دو کشور است که این موضوعات ادبیات جدیدی را در مکاتبات روسای جمهور دو کشور ایجاد کرده است.
ارسال دیدگاه