درخواست اردن برای برگزاری نشست فوری اتحادیه عرب درباره ممنوعیت فعالیت آنروا در فلسطین
تهران (پانا) - اردن از اتحادیه عرب خواست نشست فوری در سطح نمایندگان و سفرای دائمی کشورهای عضو برای بررسی پاسخ مشترک به مصوبه اخیر کنست رژیم صهیونیستی درباره ممنوعیت فعالیت آنروا در فلسطین اشغالی برگزار کند.
به گزارش آناتولی، وزارت امور خارجه اردن با انتشار بیانیهای اعلام کرد که این کشور خواستار برگزاری نشست فوری اتحادیه عرب در سطح نمایندگان و سفرای دائم کشورهای عضو برای بررسی پاسخ به مصوبه غیر قانونی و خطرناک اخیر رژیم صهیونیستی درباره ممنوعیت فعالیت آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) در سرزمینهای اشغالی شد.
وزارت امور خارجه اردن تاکید کرد: در این نشست اقدامات لازم برای اتخاذ یک موضع مشترک توسط کشورهای عربی در محکومیت و رد اقدامات غیرقانونی و باطل اخیر رژیم صهیونیستی و جلب حمایت بینالمللی برای مقابله با آن و ابطال این مصوبه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
در این بیانیه تاکید شده است: این اقدام در چارچوب تلاشها و اقدامات اردن با هماهنگی کشورهای عربی برای مقابله با اقدامات متجاوزانه رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین صورت میگیرد.
وزارت امور خارجه اردن در پایان درباره پیامدهای فاجعه بار ادامه ادعاها و اقدامات غیرقانونی و باطل رژیم صهیونیستی در راستای نابودی سیاسی آنروا و همچنین مانع تراشی بر سر فعالیت آن در زمینه ارائه خدمات اساسی و تأمین کمکهای بشردوستانه هشدار داد و تاکید کرد: این اقدامات رژیم اسرائیل در شرایطی صورت میگیرد که تجاوز این رژیم به غزه و اقدامات تنشآفرین آن در کرانه باختری و نوار غزه، وضعیت انسانی فاجعهباری به جای گذاشته است.
پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) روز دوشنبه قانونی را تصویب کرد که به موجب آن فعالیت آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (UNRWA) در داخل فلسطین اشغالی ممنوع میشود.
رژیم صهیونیستی سالها بود که آژانس امدادرسانی سازمان ملل به آوارگان فلسطینی را تحت فشار قرار میداد و این فشارها با آغاز جنگ در غزه بیشتر شد.
اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد دهم اکتبر گذشته (۱۹ مهر) و یک روز پس از هشداری که آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد در این زمینه صادر کرد، درباره تصویب این قانون به رژیم صهیونیستی هشدار دادند.
رژیم صهیونیستی ادعا میکند که بین جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) و آنروا پیوند عمیقی وجود دارد و این رژیم آن را نمیپذیرد؛ همین ادعای بیاساس سبب شد تا برخی از کشورهای غربی برای چند ماهی کمکهای مالی خود را به این نهاد بینالمللی متوقف کنند.
آنروا در سال ۱۹۴۹ برای حمایت از پناهجویان فلسطینی در بسیاری از کشورها تاسیس شد و به ویژه مراکز بهداشتی و مدارس در غزه و کرانه باختری را اداره میکند.
این سازمان ستون فقرات توزیع کمکهای بین المللی در نوارغزه محسوب میشود که اکنون با یک فاجعه انسانی ناشی از جنایات وحشیانه اسرائیل در غزه مواجه است.
ارسال دیدگاه