راهکارهایی برای خداحافظی با گره مو‌ها

تهران (پانا) - استفاده از ابزار‌های گرمایشی، سشوار و روش‌های نامناسب شستشو و برخی مدل‌های مو منجر به گره خوردن موها می‌شود، اما استفاده از محصولات مناسب و آبرسانی درست به موها، می‌تواند از گره خوردن آن جلوگیری کند.

کد مطلب: ۱۱۹۶۱۰۰
لینک کوتاه کپی شد
راهکارهایی برای خداحافظی با گره مو‌ها

به‌گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، در این گزارش لیستی از روش‌هایی است که می‌توانید با استفاده از آن ها، از گره خوردن تار‌های موی خود جلوگیری کنید ارائه می‌شود.

۱. نرم کننده مو

فقط شستشوی مو با شامپو کفایت نمی‌کند، بنابراین همیشه در پایان برای حفظ رطوبت مو‌های خود، از نرم کننده‌ای آغشته می‌شوید که رطوبت آن را قفل می‌کند. بهتر است بگذارید نرم کننده تا چند دقیقه روی مو‌های شما بماند سپس شستشو دهید.

با استفاده از انگشتان خود تمام گره‌ها را از بین ببرید و آن‌ها را با دقت از بین رشته‌های مو بردارید، این به شما کمک می‌کند تا مو‌های شما بدون شکستگی صاف شود، سپس با استفاده از یک شانه دندان پهن ومو‌های خود را به آرامی شانه کنید.

۲. از شانه دندانه پهن استفاده کنید

بهتر است از شانه یا برس باریک روی مو‌های درهم استفاده نکنید، اگرچه ممکن است استفاده از برس مو وسوسه انگیز باشد، زیرا گره گشایی را راحت می‌کند، اما باعث پاره شدن مو و آسیب بیشتر می‌شود، بنابراین در عوض از شانه دندان پهن استفاده کنید، زیرا گره‌ها را با کارایی بیشتری از بین می‌برد بدون اینکه مو‌های شما بیش از حد کشیده شود، همیشه از انتهای مو‌ها شروع و به سمت ریشه آن حرکت کنید.

۳. با آب سرد بشویید

این یک مرحله ساده و در عین حال موثر است. شستن مو‌ها با آب سرد در انتهای دوش گرفتن باعث بسته شدن منافذ پوست می‌شود و از هرگونه شکستگی و گرفتگی جلوگیری می‌کند. انجام این کار همچنین باعث می‌شود مو‌های شما در جای خود قرار بگیرند.

۴. روش خشک کردن مو

پیچاندن مو‌ها بلافاصله بعد از دوش گرفتن با حوله، می‌تواند ریزش و شکستگی زیادی ایجاد کند و همچنین باعث تحریک ساختار پوست شده و منجر به شکافتن مو‌ها و وز شدن آن می‌شود، بنابراین در عوض، مو‌های خود را به آرامی خشک کنید و اجازه دهید تا هوا بخورد و اگر می‌خواهید موهایتان را سشوار بزنید، بگذارید قبل از سشوار کشیدن حدود ۸۰ ٪ در هوا خشک شود.

۵. هنگام خواب از مو‌های خود محافظت کنید

آیا می‌دانید هنگام خواب مو‌های شما گره می‌خورد؟ اصطکاک تار‌های مو می‌تواند گره‌هایی را ایجاد کند؛ برای مقابله با این موارد از یک روبالشتی ابریشمی استفاده کنید، زیرا باعث اصطکاک نمی‌شود و از گره خوردن مو‌های شما جلوگیری می‌کند، در مقابل از روبالشتی‌های نخی خودداری کنید، زیرا لمس آن‌ها خشن است و باعث خشکی مو می‌شوند.

۶. مو‌های خود را مرتبا چرب کنید

برای داشتن موی مرطوب، باید به طور منظم از روغن استفاده کنید که روغن نارگیل ارگانیک یک روش عالی برای مراقبت از مو است؛ کافی است مقداری روغن نارگیل گرم را روی مو‌های خود ماساژ دهید تا مرطوب شود. این ترفند برای انواع مو‌ها عالی عمل می‌کند. برای حصول نتایج طولانی مدت می‌توانید روغن نارگیل را با روغن جوجوبا و روغن زیتون مخلوط کنید و این مخلوط می‌تواند به طور موثری گره‌ها را از بین ببرد.

۷. از ماسک‌ها استفاده کنید

استفاده از ماسک مو یک بار در هفته می‌تواند به صورت چشمگیری بافت مو را بهبود بخشد و رطوبت آن را بازیابد و مو‌های شما را نرم کند. برخی از موثرترین ماسک‌هایی که می‌توانند مو‌های شما را دگرگون کنند ماسک ماست، عسل و روغن بادام است. این مواد را مخلوط کرده و قبل از شستن روی مو‌های خشک بمالید و بگذارید ۲۰ دقیقه روی آن بماند.

۸- از استفاده از ابزار‌های گرمایشی خودداری کنید

ابزار‌های گرمایشی مانند سشوار، صاف کننده‌ها و فر کننده‌ها می‌توانند مو‌های شما را کم حجم کنند. ممکن است دشوار باشد که از ابزار‌های حالت دهی خودداری کنید، اما اگر به طور منظم و بدون استفاده از هرگونه مواد محافظ حرارتی از آن‌ها استفاده کنید، می‌توانند مو‌های شما را خشک کنند.

۹. از محصولات حاوی الکل خودداری کنید

اگرچه طیف گسترده‌ای از محصولات برای مو وجود دارد که ادعا می‌کنند طبیعی هستند، اما در بسیاری از آن‌ها الکل وجود دارد که باید مراقب آن‌ها باشید.

مدیکال اکسپرس، تحقیقات جدید کشف کرده است که شیرین کننده‌های مصنوعی رایج می‌توانند باعث بیماری باکتری‌های سالم روده و تحریک آن‌ها برای حمله به دیواره روده شوند که این امر منجر به مشکلات جدی سلامتی می‌شود.

این مطالعه که در مجله بین‌المللی علوم مولکولی منتشر شده است، اولین تحقیقی است که اثرات بیماری‌زایی برخی از شیرین کننده‌های مصنوعی پرکاربرد از جمله ساخارین، سوکرالوز و آسپارتام را بر روی دو نوع باکتری روده مورد بررسی قرار داده است.

مطالعات قبلی نشان داده بود که شیرین کننده‌های مصنوعی می‌توانند تعداد و نوع باکتری‌های روده را تغییر دهند، اما این تحقیقات جدید مولکولی، با هدایت دانشگاه آنگلیا راسکین انگلیس (ARU)، نشان داده است که شیرین کننده‌ها همچنین می‌توانند باکتری‌ها را بیماری زا کنند. بر اساس یافته‌های این مطالعه باکتری‌های بیماری‌زا می‌توانند خود را به سلول‌های Caco-۲ متصل کنند، سلول‌های اپیتلیالی که دیواره روده را پوشانده‌اند.

باکتری‌هایی مانند E. faecalis که از دیواره روده عبور می‌کنند، می‌توانند وارد جریان خون شده و در غدد لنفاوی، کبد و طحال جمع شده و باعث ایجاد عفونت‌های زیادی از جمله سپتی سمی شوند.

این مطالعه جدید کشف کرد در غلظت معادل دو قوطی نوشابه غیر رژیمی، هر سه شیرین‌کننده مصنوعی به طور قابل توجهی چسبندگی سلول‌های Caco-۲ روده را افزایش می‌دهند و به طور متفاوت باعث افزایش بیوفیلم‌ها می‌شوند.

باکتری‌های در حال رشد در بیوفیلم‌ها نسبت به درمان ضد میکروبی حساسیت کمتری دارند و احتمال ترشح سموم و بیان فاکتور‌های حدت، (مولکول‌های عامل بیماری) را بالا می‌برد. در این مطالعه هر سه شیرین کننده باعث حمله باکتری‌های بیماری‌زا در روده به سلول‌های Caco-۲ موجود در دیواره آن شدند، به استثنای ساخارین که تاثیر قابل توجهی در حمله E. coli نداشت.

دکتر هاووی چیچگر، نویسنده ارشد مطالعه، و مدرس علوم پزشکی در دانشگاه آنگلیا راسکین (ARU) گفت: نگرانی زیادی در مورد مصرف شیرین کننده‌های مصنوعی وجود دارد، برخی مطالعات نشان می‌دهد که شیرین کننده‌ها می‌توانند روی لایه باکتری‌های معروف به میکروبیوتای روده که وظیفه پشتیبانی از روده را دارند، بنشینند.

او افزود: مطالعه ما اولین مطالعه‌ای است که نشان می‌دهد برخی از شیرین کننده‌هایی که معمولا در غذا و نوشیدنی‌ها یافت می‌شوند یعنی ساخارین، سوکرالوز و آسپارتام می‌توانند باکتری‌های روده طبیعی و سالم را بیماری‌زا کنند. این تغییرات بیماری زا که شامل تشکیل بیشتر بیوفیلم‌ها، افزایش چسبندگی و حمله باکتری‌ها به سلول‌های روده انسان است، می‌تواند منجر به حمله باکتری‌های روده، آسیب به این عضو، عفونت، سپسیس و نارسایی چند عضو مرتبط شود.

دکتر هاووی چیچگر تاکید کرد: ما می‌دانیم که مصرف بیش از حد قند یکی از عوامل اصلی در ایجاد شرایطی مانند چاقی و دیابت است، بنابراین مهم است که دانش خود را در مورد شیرین کننده‌ها نسبت به قند‌های موجود در رژیم غذایی افزایش دهیم تا تاثیر آن بر سلامتی ما بهتر درک شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار