سرپرست فرمانداری سملقان در دیدار با اعضای شورای اسلامی شهر آشخانه گفت:

همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم ضرورت دارد

سملقان (پانا)- سرپرست فرمانداری سملقان در نشست با اعضای شورای اسلامی شهر آشخانه گفت:همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم ضرورت دارد.

کد مطلب: ۱۵۴۵۲۵۰
لینک کوتاه کپی شد
همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم ضرورت دارد

در این دیدار اسماعیل مکرمی، سرپرست فرمانداری سملقان با بیان اینکه توسعه و پیشرفت هر منطقه مرهون بهره‌گیری صحیح از ظرفیت‌های اجتماعی است، افزود؛ مهمترین ملاک توسعه یافتگی هر شهر نشان دهنده عملکرد شورا‌های اسلامی است از اینرو هر اندازه اقدامات بهتری در این زمینه انجام شده باشد شورا‌ها در وظایف خود موفق‌تر بوده‌اند. 

وی با ابراز خرسندی از این دیدار اظهار کرد: انتظار داریم مجموعه شورا و شهرداری همکاری‌های شایان توجهی در عرصه‌های مختلف از جمله اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و توسعه زیر ساخت‌های شهری را داشته باشند و در‌ایده‌های مبلمان شهری، یکدیگر را همکاری نموده، برای پیشبرد بهتر امور از تجربیات و همچنین نظر‌های کارشناسی یکدیگر بیش از پیش استفاده کنند و این همکاری و هماهنگی بر مبنای احترام متقابل، در توسعه خدمات‌رسانی راه گشا باشد.

مکرمی با تأکید به اینکه مسئولان باید فرصت خدمت به مردم را قدر دانسته و در این فرصت محدود در مسیر ارائه خدمات بهتر تلاش کنند، افزود: مردم خواهان برآورده شدن انتظارات و رفع مسائل و مشکلات شهر هستند و در این راستا ما مسئولان باید پیگیری مطالبات و نیاز‌های مردم و رفع آن‌ها در کنار پاسخگویی مناسب به شهروندان را باید سرلوحه کار خود قرار دهند.

وی همچنین گفت: با حمایت‌های مقام عالی استان و نگاه ویژه نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی به این شهرستان، ایجاد زیرساخت‌های رفاهی و درآمدزایی با استفاده از همه ظرفیت‌ها صورت می‌گیرد و پیگیر این موضوع هستیم که در اسرع وقت بحث مسکن نهضت ملی، درمانگاه تأمین اجتماعی، فاضلاب شهر، مجتمع دامداران این طرح‌ها را به سرانجام برسانیم.

خبرنگار : هانیه محمدی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار