سرپرست معاونت سیاسی و امنیتی استانداری قم:

اطلاع‌رسانی موجب ارتقای جامعه خواهد شد

قم (پانا) - سرپرست معاونت سیاسی و امنیتی استانداری قم گفت: اطلاع‌رسانی موجب ارتقای جامعه و نظارت بر صاحبان قدرت خواهد شد.

کد مطلب: ۱۵۵۱۷۲۹
لینک کوتاه کپی شد

مرتضی حیدری در جمع اصحاب رسانه قم در هیئت خادم‌الرضا(ع) با تأکید بر ضرورت انسجام داخلی در استان و کشور اظهار کرد: اگر وحدت و انسجام میان ما برقرار باشد، دشمنان نمی‌توانند بر ما غلبه کنند.

وی پیام اهل بیت(ع) را دوستی، مودت و وفاق دانست و تأکید کرد: بدون همدلی و مودت، نمی‌توان جامعه‌ای سالم داشت.

وی همچنین آگاهی‌بخشی را منطقی‌ترین، متعالی‌ترین و نرم‌ترین شیوه برای مدیریت قدرت دانست و گفت: اطلاع‌رسانی موجب ارتقای جامعه و نظارت بر صاحبان قدرت خواهد شد.

سرپرست معاونت سیاسی و امنیتی استانداری با اشاره به فعالیت حدود ۶۰۰ رسانه دارای مجوز در قم، تصریح کرد: شیوه مطالبه‌گری در قم نسبت به دیگر شهرها متفاوت است و این امر ناشی از آگاهی‌بخشی است، اما این مسیر باید با وزانت و متانت دنبال شود.

وی در پایان از هیئت خادم‌الرضا(ع) به دلیل بهره‌گیری از روش‌های نوین و جامع در ترویج معارف اهل‌بیت(ع) تقدیر کرد.

منبع : استانداری قم

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار