معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان خراسان رضوی:
مدرسه آینده جامعه است
تربت حیدریه (پانا) - معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی گفت: مدرسه، آینده جامعه است و آنچه امروز در مدرسه محقق میشود، آینده جامعه را شکل خواهد داد.
حسن عدالتجو در گفتوگو با پانا به اهمیت مشارکت ذینفعان در مدارس اشاره کرد و گفت: «مدرسه مانند موجودی زنده، زمانی حالش خوب است که همه ذینفعان آن مشارکت داشته باشند. اگر دانشآموزان، اولیا و معلمان به مدرسه خود احساس تعلق کنند، آن مدرسه دچار رشد و توسعه خواهد شد.»
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان خراسان رضوی با نگاهی عمیق به تحولات نظام آموزشی کشور به بیان نکات کلیدی پرداخت و با اشاره به اینکه خرداد ۱۴۰۴ یادآور خرداد ۱۴۰۳ خواهد بود، افزود: «در سال ۱۴۰۳ برای اولین بار، امتحانات پایههای دهم، یازدهم و دوازدهم بهصورت نهایی برگزار شد و این تغییرات عمدتاً در مقطع متوسطه نظری رخ داد. لازم به ذکر است که دیگر نهایی در فنیوحرفهای، کاردانش و متوسطه اول نداریم.»
عدالتجو ادامه داد: «این ۳ پایه با شرایط خاص خود، نمرات دروس نهایی را جزو سابقه تحصیلی با ضرایب ۱۰ درصد برای دهم، ۲۰ درصد برای یازدهم و ۳۰ درصد برای دوازدهم لحاظ میکنند. این تغییرات، نقاط قوت و ضعفی را به همراه دارد و از جمله نقاط قوت این است که پذیرش در مراکز آموزش عالی، دیگر محدود به چند ساعت کنکور نیست بلکه یک فرآیند سهساله است که بر موفقیت دانشآموزان تأثیرگذار خواهد بود.»
وی به مزایای سیستم جدید اشاره کرد و گفت: «این اقدام به نفع مدارس و مناطق محرومتر است. در گذشته، موفقیت در کنکور تنها به چند ساعت آزمون محدود میشد اما اکنون فرآیند یادگیری در طول ۳ سال توزیع شده و شاهد توزیع متوازن رتبهها در کنکور امسال بودیم که نشاندهنده رشد خوب در مناطق محروم و شهرستانها است.»
عدالتجو با اشاره به فشارهای روحی و روانی که دانشآموزان مقطع نظری تحمل میکنند، افزود: «امروز این فشارها در هر ۳ سال توزیع شده و نیازمند توجه ویژهای است. نظرات مختلفی از سوی مسئولین از جمله رئیس جمهور و وزیر آموزش و پرورش مطرح شده که ضرورت دارد شورای عالی آموزش و پرورش دوباره مصوبهای داشته باشد تا هم به نفع مناطق محروم باشد و هم فشار روحی روی دانشآموزان کاهش یابد.»
ارسال دیدگاه