رئیس شورای هیئات مذهبی مشهد خبر داد:

پذیرایی سه وعده غذای گرم از زائران در خیابان های منتهی به حرم

افزایش ۳۰درصدی زائران دهه آخر صفر پیش بینی می‌شود

مشهد (پانا) - رئیس شورای هیئات مذهبی مشهد گفت: افزایش ۳۰درصدی زائران دهه آخر صفر پیش بینی می‌شود و امسال در مقایسه با سال گذشته، یکی از مهمترین اقدامات پذیرایی از زائران با غذای گرم در سه وعده است؛ علاوه بر خیابان امام رضا، در همه خیابان‌های منتهی به حرم مواکب پذیرایی برپا هستند و خدمت رسانی میکنند.

کد مطلب: ۱۴۹۸۴۴۵
لینک کوتاه کپی شد
پذیرایی سه وعده غذای گرم از زائران در خیابان های منتهی به حرم

محمدرضا صفایی در گفتگو با خبرنگار پانا بیان کرد:« امسال مواکب به خوبی پای کار آمده اند و مشکلاتی که داشتند با همراهی فرمانداری مشهد جلساتی برگزار شد و تا حد زیادی حل شده است. مهمترین نیاز‌های مواکب شامل آب شرب، آب غیر شرب سرویس‌های بهداشتی پتو و دیگر امورات بوده است.»

وی خاطرنشان کرد:« مهمترین محور استقرار مواکب در شهر مشهد، خیابان امام رضا(ع) است و ۳۰۰ موکب پذیرایی میزبان زائران امام رضا (ع) هستند. »

صفایی با اشاره به پیش بینی حضور  ۶ تا ۱۰ میلیون زائر در مشهد گفت:« امسال برای تسهیل کار مواکب، توزیع اقلام مصرفی مانند برنج، گوشت، شکر و به قیمت تنظیم بازار بین هیئات و صورت گرفت.»

وی ادامه داد:« حدود ۲۰۰ تن گوشت، ۳۵۰ تن برنج، ۲۰۰ تن شکر و۱۵۰ تن مرغ بین مواکب توزیع شده و سعی بر این است در سه روز پایانی صفر حدود ۵ میلیون غذای گرم در محور‌های منتهی به حرم توزیع شود.»

خدمات فرهنگی برای زائرین دهه آخر صفر

رئیس شورای هیئات مذهبی مشهد در خصوص خدمات فرهنگی مواکب هم بیان کرد:« امسال سازمان تبلیغات و حوزه علمیه پای کار آمدند و مواکب در تمام مسیر جاده‌ای و محور‌های منتهی به حرم زیر نظر تیم فرهنگی فعالیت میکنند.»

وی ادامه داد:« ایستگاه‌های فرهنگی به صورت ۲۴ ساعته فعالیت میکنند و غرفه هایی از جمله عفاف و حجاب، غرفه کودک و نوجوان و غرفه پاسخگویی به سوالات و شبهات دینی توسط روحانیون و کارشناسان دینی برپا شده است.»

وی متذکر شد:« امسال مسئولیت انتظامی تمام هیئات و دسته روی‌های پایان صفر را به عنوان کمک به عوامل انتظامی در خیابان‌های منتهی به حرم بر عهده گرفتیم تا مشکلاتی از جمله ترافیک برطرف شود؛ همچنین ۱۸۰ بازرس در سطح شهر مشهد و خیابان امام رضا (ع) که بر توزیع غذا و پذیرایی‌ها نظارت می‌کنند و پس از پایان صفر این گزارش‌ها را به بازرسی جهاد کشاورزی و فرمانداری تحویل می‌دهند.»

 

خبرنگار : زهرا زراعت‌کار

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار