معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور:

صنایع دستی معیشت عزت‌آفرین جوامع بومی است

بیرجند (پانا) - معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: صنایع دستی، معیشت عزت‌آفرین جوامع بومی است که مبتنی بر زندگی و سبک زندگی شکل می‌گیرد.

کد مطلب: ۱۵۴۳۲۳۵
لینک کوتاه کپی شد
صنایع دستی معیشت عزت‌آفرین جوامع بومی است

مریم جلالی در بازدید از پاویون استان خراسان جنوبی در نمایشگاه بین‌المللی گردشگری در تهران گفت: صنایع دستی مصداق همه مفاهیم گردشگری است یعنی آنچه در مهمان‌نوازی از خوراک، پوشاک، موسیقی و آداب و‌ رسوم برای گردشگری نام می‌بریم تجلی آن در صنایع دستی است.

وی صنایع دستی را خاطره سفر گردشگر دانست و‌ افزود: بنابراین در توسعه اقتصادی که گردشگر به همراه دارد، بسیار موثر است.

جلالی تأکید کرد: استان خراسان جنوبی با توجه به وجود روستای جهانی خراشاد در زمینه توبافی و روستای جهانی اصفهک باید ظرفیت‌های خود در زمینه صنایع دستی و گردشگری را پیگیری کند.

وی به ظرفیت‌های منطقه خور، خوسف، طبس، نهبندان و سایر شهرستان‌های خراسان جنوبی اشاره کرد و گفت: باید ظرفیت‌های بالقوه این مناطق استان تبدیل به بالفعل شود تا بتوان در حوزه اقتصاد هویت‌بنیان، کارایی داشته باشد.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور ادامه داد: صنایع دستی استان خراسان جنوبی از توبافی و مله‌بافی تا قلم‌زنی و سنگ‌تراشی همه از جمله ظرفیت‌های است که بایستی به ادبیات توسعه استان متصل شود و‌ بتوانیم راهی برای انسدادها و گسست‌های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی باز کنیم.

جلالی با بیان اینکه در این راستا باید حرکت از من به ما و فرد به تشکل را پیگیری کرد، افزود: امیدوارم که اتحادیه و همچنین انجمن حرفه‌ای صنایع دستی استان خراسان جنوبی شکل بگیرد تا دولت بتواند بیشتر و بهتر حمایت کند.

به گفته وی، اکنون حمایت‌ها چون به صورت فردی و موردی است، تجلی روی حکمرانی و‌ پیشرفت در حوزه صنایع دستی ندارد.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی کشور با اشاره به اینکه نمایشگاه صنایع دستی در حوزه استانی ظرفیتی برای همگرایی بین استان‌ها است، ابراز امیدواری کرد نمایشگاه صنایع دستی خراسان جنوبی که مصادف با اسفندماه و خرید بهاره است بتواند رونق اقتصاد را به دنبال داشته باشد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار