آغاز طرح نهضت ملی توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی خراسان‌جنوبی

بیرجند (پانا) - در راستای ایده رئیس‌جمهور و سیاست‌های دولت چهاردهم، نهضت توسعه عدالت آموزشی در خراسان جنوبی با هدف ایمن‌سازی مدارس ناایمن، ساماندهی فضاهای آموزشی، و مشارکت مردم و نهادهای جهادی آغاز شد.

کد مطلب: ۱۵۲۷۸۸۱
لینک کوتاه کپی شد
آغاز طرح نهضت ملی توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی خراسان‌جنوبی

 مدیرکل نوسازی مدارس استان در کارگروه ویژه نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی، با تأکید بر سیاست‌های دولت چهاردهم و ایده رئیس‌جمهور در توسعه عدالت آموزشی، اظهار داشت: توسعه عدالت در فضاهای آموزشی از ایده‌های محوری رئیس‌جمهور است و با تکیه بر این رویکرد، همه باید برای تحقق این هدف تلاش کنیم.

حامد رخسارپور با بیان اینکه بیرجند با سرانه ۴.۷۴ متر مربع کمترین سرانه فضای آموزشی استان را دارد، افزود: در مرکز استان ۴۶ مدرسه دو شیفته فعالیت دارند که عمدتاً مدارس ابتدایی هستند. این چالش ناشی از افزایش حاشیه‌نشینی در روستاهای اطراف بیرجند و خشکسالی‌های مکرر است که ضرورت ساماندهی فضاهای آموزشی در مناطق کمتر برخوردار را بیش از پیش آشکار می‌سازد.

رخسارپور گفت: در راستای سیاست‌های دولت و تمرکز بر کاهش محرومیت، ساماندهی مدارس کانکسی مستقل، ایمن‌سازی مدارس فرسوده و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام از اولویت‌های اصلی این اداره کل است. به همین منظور، احداث ۱۳۰ کلاس درس نیمه‌تمام در مرکز استان، از جمله مجتمع آموزشی امام رضا (ع) با قرارداد ۶۴ میلیارد تومانی، در دست اقدام است.

مدیرکل نوسازی مدارس خراسان جنوبی با اشاره به اهمیت مشارکت مردم در این نهضت ملی ، تصریح کرد: ساماندهی مدارس سنگی و ناایمن در مناطق روستایی با حمایت گروه‌های جهادی، خیران و نهادهای مرتبط به محلی امن و استاندارد برای دانش‌آموزان تبدیل خواهد شد.

وی با اشاره به برنامه‌های ملی در این حوزه گفت: ابلاغ مصوبه ریاست‌جمهوری برای حل مشکلات فضاهای آموزشی، نقطه عطفی در رفع چالش‌های موجود در این حوزه است. این مصوبه ضمن مردمی‌سازی فرآیند توسعه، مشارکت دستگاه‌های اجرایی، گروه‌های جهادی و بنیادهای نیکوکاری را نیز در اولویت قرار داده است.

رخسارپور در پایان، خاطرنشان کرد: تحقق عدالت آموزشی در استان خراسان جنوبی، با تمرکز بر مناطق کمتر برخوردار و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در ساخت مدارس، رویکرد اصلی دولت چهاردهم است و امیدواریم با تلاش همگانی این هدف مهم عملیاتی شود.

در ادامه این نشست، محمدعلی دستجردی، سرپرست دفتر فنی استانداری خراسان جنوبی، با اشاره به لزوم تثبیت جمعیت روستاهای مرزی و گسترش عدالت در فضاهای آموزشی، افزود: احداث فضاهای آموزشی در این مناطق نه تنها به رفع محرومیت کمک می‌کند، بلکه در ایجاد امنیت و جلوگیری از مهاجرت به شهرها نقش بسزایی خواهد داشت.

همچنین سید مرتضی حسینی، معاون سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی، با تأکید بر نظام جریان‌سازی مردمی، از تأمین بخشی از اعتبارات مورد نیاز برای تکمیل پروژه‌ها خبر داد و گفت: تکمیل مدارس نیمه‌تمام مانند مدرسه کندرود با همکاری نهادهای مختلف و استفاده از ظرفیت خیران امکان‌پذیر است.

براساس تأکید رئیس جمهور نهضت تحولی توسعه عدالت در فضا‌های آموزشی کشور با رویکرد مشارکت مردم محور در اولویت دولت چهاردهم قرار گرفت. پیش‌بینی می‌شود در مرحله نخست تمامی مدارس سنگی ناایمن در سراسر کشور ساماندهی شوند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار