در آیین مراسم جشن نیکوکاری عنوان شد:

جشن نیکوکاری تمرین انسان‌دوستی است

تهران ( پانا ) - مدیر آموزش و پرورش منطقه۴ با بیان اینکه جشن نیکوکاری تمرین انسان‌دوستی است ،این مراسم را به عنوان یک فرصت تربیتی ارزشمند که دانش‌آموزان از طریق آن، مسئولیت خود را در قبال همنوعانشان درک کرده عنوان کرد.

کد مطلب: ۱۵۵۱۱۸۳
لینک کوتاه کپی شد
جشن نیکوکاری تمرین انسان‌دوستی است

آیین گرامیداشت "جشن نیکوکاری" باحضور عباس کیوانلو سرپرست آموزش و پرورش منطقه۴، سیدجواد فیاضی معاون پرورشی و تربیت بدنی و رضوان شیرزادی مدیر سازمان دانش آموزی این منطقه در دبستان و دبیرستان دخترانه شهید بهشتی منطقه ۴  برگزار شد.  

عباس کیوانلو ضمن گرامیداشت یاد و نام تمام شهدا و فرارسیدن ماه مبارک رمضان تصریح کرد: «یکی از سنت‌های حسنه که در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران پایه گذاری شد جشن نیکوکاری است که به‌عنوان تمرین انسان‌دوستی است  ودانش‌آموزان باید از همان ابتدای تحصیل در مدرسه فراگیرند و به یاد داشته باشند چنانچه فردی دچار مشکل شود وظیفۀ ماست که به یاری او بشتابیم.»

 وی با بیان اینکه جشن نیکوکاری یک فرصت تربیتی ارزشمند است که دانش‌آموزان از طریق آن، مسئولیت خود را در قبال همنوعانشان درک کرده و به عمل در می‌آورند افزود: «این جشن، همزمان با ماه مبارک رمضان که ماه دلبستگی به خوبی‌ها و دل کندن از بدی‌هاست، بر اهمیت نوع‌دوستی و کمک به دیگران تأکید دارد و امروز می توانیم با کمک این مراسم هم سال بهتری را رقم بزنیم و هم از این طریق به یکی از وظایف انسانی خودمان عمل کنیم.»

کیوانلو تصریح کرد: «انشالله مسیری را فراهم نماییم که فرزندانمان هم این رفتار های شایسته و مناسب را فرا گیرند و آن را در مسیر زندگی خودشان عملیاتی کنند.»

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار