صدای گویای دانش آموزان باشیم ؛ دعوت از نمایندگان مجلس دانش‌آموزی برای نقش آفرینی در آموزش و پرورش

تبریز (پانا) - معاون پرورشی و فرهنگی استان آذربایجان شرقی از نمایندگان مجلس دانش‌آموزی خواست با مطالبه‌گری و مسئله‌یابی، صدای دانش‌آموزان را به گوش مسوولان برسانند و در تحول آموزشی و ایجاد جذابیت فعالیت‌های پرورشی نقش‌آفرینی کنند.

کد مطلب: ۱۵۵۹۰۵۸
لینک کوتاه کپی شد
صدای گویای دانش آموزان باشیم ؛ دعوت از نمایندگان مجلس دانش‌آموزی برای نقش آفرینی در آموزش و پرورش

در نشست نمایندگان مجلس دانش‌آموزی استان آذربایجان شرقی در دوره یازدهم و دوازدهم، محمد صادق‌زاده، معاون پرورشی و فرهنگی استان، بر اهمیت مسوولیت اجتماعی دانش‌آموزان تأکید کرد و از آن‌ها خواست تا به عنوان صدای گویای دانش‌آموزان، به مطالبه‌گری و مسئله‌یابی بپردازند.

وی گفت: ویژگی که شما نمایندگان علاوه بر دانش‌آموزی دارید، مسوولیت اجتماعی شما است. باید مسئله‌یابی کنید و راهکار بدهید.

صادق‌زاده با اشاره به وضعیت نامناسب آموزشی در کشور، بر ضرورت تحول در حوزه آموزش تأکید کرد و افزود: در فعالیت‌های پرورشی باید جذابیت خلق کنیم و مورد انتظار است که شما دانش‌آموزان مجلس به ما راهکار پیشنهاد دهید بر اساس نیازهایی که دارید.

وی همچنین پیشنهاد داد که صندوق‌های نظرات دانش‌آموزی در فضای مجازی ایجاد شود تا نمایندگان بتوانند مشکلات را از کف مدارس دریافت و پیگیری کنند.

وی توضیح داد که نظرات و پیشنهادات در سه دسته تقسیم‌بندی خواهند شد: پیشنهادات قابل حل در خود منطقه، مسائل قابل حل در استان که به معاونت مربوطه ارجاع داده می‌شود و مسائل کلان که به وزارت منتقل خواهد شد.

صادق‌زاده همچنین بر لزوم برگزاری جلسه‌های منظم و هدفمند تأکید کرد و گفت: هر ماه یک جلسه با برنامه داشته باشید با حضور نماینده و مسئول.

وی افزود که اولین جلسه با مدیرکل و اعطای ابلاغ به عنوان مشاور دانش‌آموزی برگزار خواهد شد.

صادقزاده در ادامه به اهمیت تشکل‌ها و مجمع نمایندگان ادوار مجلس اشاره کرد و پیشنهاد داد که خاطرات و تجربیات این مجمع به کتاب تبدیل شود.

وی همچنین به اقدامات آغاز شده در عرصه هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: در عرصه تربیتی از فناوری هوش مصنوعی استفاده کنیم تا مربیان تربیتی و تشکل‌های دانش‌آموزی از طریق آموزش توانمندسازی شوند.

مقداد علیزاده، رئیس سازمان دانش‌آموزی استان آذربایجان شرقی، نیز در ابتدای نشست با اشاره به اینکه دوره یازدهم با پتانسیل بالا متأسفانه به علت برخی سیاست‌ها نتوانست فعالیت‌های دانش‌آموزان را آنطور که شایسته بود برآورده کند، گفت: با تدابیری که در وزارت صورت گرفته، در دوره دوازدهم شاهد رشد چشمگیر فعالیت نمایندگان و اثرگذاری آن‌ها در روند تعلیم و تربیت کشور خواهیم بود.

علیزاده همچنین اعلام کرد که افتتاح دوره دوازدهم مجلس دانش‌آموزی در اردیبهشت‌ماه به صورت جوار برگزار خواهد شد و در تابستان، این مجلس با حضور رئیس‌جمهور یا معاون اول رئیس‌جمهور افتتاح خواهد شد.

علیزاده گفت:این نشست به عنوان یک فرصت مهم برای تقویت ارتباط بین دانش‌آموزان و مسئولان آموزشی استان تلقی می‌شود و امید می‌رود که با اجرای پیشنهادات مطرح شده، تحولی مثبت در نظام آموزشی استان آذربایجان شرقی ایجاد شود.

 

عکاس : دانش‌آموز: آراز رستمی وند

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار