ملاقات اعضای سازمان دانش‌آموزی شهر تهران با سرپرست آموزش و پرورش منطقه۴

تهران (پانا) - جمعی از دانش‌آموزان و همکاران سازمان دانش‌آموزی شهر تهران با سرپرست آموزش و پرورش منطقه ۴ دیدار کردند. هدف از برگزاری این ملاقات، تجلیل از زحمات عباس کیوانلو، رئیس سابق سازمان دانش‌آموزی شهر تهران و تبریک سمت جدید ایشان در مقام سرپرستی آموزش و پرورش منطقه ۴ شهر تهران بود.

کد مطلب: ۱۵۳۸۸۵۶
لینک کوتاه کپی شد
ملاقات اعضای سازمان دانش‌آموزی شهر تهران با سرپرست آموزش و پرورش منطقه۴

کیوانلو، سرپرست آموزش و پرورش منطقه ۴ با بیان تبریک ایام‌الله دهه فجر و سالروز تاریخی ورود امام آزادگان، حضرت امام خمینی(ره) به کشور و ضمن تشکر از حضور همکاران و دانش‌آموزان سازمان دانش‌آموزی شهر تهران، عنوان کرد: سازمان دانش‌آموزی یک نقطهٔ عطف فوق‌العاده برای خدمت به جامعه‌ی فردا که دانش‌آموزان باشند، است و خدارا‌ شاکرم که  توفیق خدمت در این مسیر را به ما ارزانی کرد.

کیوانلو همچنین با اشاره به اهمیت تشکل‌های دانش‌آموزی بالاخص خبرگزاری پانا، مجلس دانش‌آموزی و تشکل پیشتازان، آینده این تشکل هارا در گروی زحمات خستگی ناپذیر دانش‌آموزان و مربیان و همکاران سازمان دانش‌آموزی، باشکوه دانست.

در ادامه مراسم، دانش‌آموزان عضو تشکل‌های سازمان دانش‌آموزی تهران به گفت‌و‌گوی کاملا بی‌واسطه با سرپرست مدیریت آموزش و پرورش منطقه ۴ پرداخته و نقطه‌نظراتی را با وی در جریان گذاشتند.

خبرنگار : محمدامین راست بندی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار