یک دختر بچه فلسطینی به ضرب گلوله زخمی شد؛ ادامه یورشهای اشغالگران به کرانه باختری
تهران(پانا) - یورش های مکرر نظامیان رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف کرانه باختری ادامه دارد و اشغالگران یک دختر بچه فلسطینی را به ضرب گلوله زخمی کردند.

به گزارش العربی الجدید، یورشهای نظامیان رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف کرانه باختری همچنان ادامه دارد و سه شنبه شب نیز بر اثر تیراندازی نظامیان اشغالگر به سمت فلسطینیان در شهرک «قباطیه» در جنوب جنین در شمال کرانه باختری یک دختربچه زخمی شد.
منابع فلسطینی اعلام کردند که نظامیان اشغالگر در جریان ورود به این شهرک به سمت یک فلسطینی در داخل خودروی وی شلیک کردند و این فلسطینی و یکی از کودکانش از ناحیه گردن و صورت زخمی و به بیمارستان منتقل شدند.
همچنین نیروهای اشغالگر به مناطقی در شرق طولکرم نیز یورش بردند و شماری از جوانان فلسطینی را بازداشت کردند.
نظامیان رژیم صهیونیستی در شرق قدس اشغالی نیز یک جوان فلسطینی را پس از ضرب و شتم شدید، بازداشت کردند.
منابع فلسطینی از یورش نظامیان صهیونیست به شرق شهر نابلس در کرانه باختری نیز خبر دادند.
این درحالی است که شهرک نشینان در شرق شهر بیت لحم به یک چوپان فلسطینی حمله ور شدند و او را مورد ضرب و شتم قرار دادند.
منابع فلسطینی از زخمی شدن جوان فلسطینی در شرق نابلس به دست نظامیان صهیونیست و تداوم حملات ارتش اشغالگر به جنین با گذشت بیش از هشتاد و پنج روز خبر دادند.
ارسال دیدگاه