مدیر پیش‌دبستانی مدرسه زمزم ناحیه دو کرج:

ارتقاء کیفیت خدمات آموزشی مربیان در بهبود کیفیت اهمیت دارد

کرج (پانا)- مدیر پیش‌دبستانی مدرسه زمزم ناحیه دو کرج و شهرستان فردیس گفت: ارتقاء کیفیت خدمات آموزشی از طریق برنامه‌های جدید و آموزش مربیان در بهبود کیفیت خدمات اهمیت دارد.

کد مطلب: ۱۵۵۵۶۳۶
لینک کوتاه کپی شد
ارتقاء کیفیت خدمات آموزشی مربیان در بهبود کیفیت  اهمیت دارد

زهرا سادات خزایی درگفت‌وگو با پانا عنوان کرد:«رشته تحصیلیم کارشناس ارشد علوم تربیتی با گرایش مدیریت آموزشی است. فعالیت خود را از سال ۱۳۸۶ شروع کردم به عنوان معلم نمونه و یک متخصص درحوزه آموزش کودکان پیش‌دبستانی شناخته شدم.»

وی افزود :« بنده با ایجاد محیط‌های یادگیری جذاب و استفاده از روش‌های نوین آموزشی، به ارتقاء کیفیت آموزش و یادگیری کودکان کمک می‌کنم. در دوران شیوع کرونا، ۳ کتاب در زمینه آموزش مجازی و رفتارهای خودمراقبتی منتشر کرده‌ام که به والدین و معلمان در مدیریت این چالش کمک کرده است.»

خزایی اضافه کرد:«همچنین به برگزاری برنامه‌های ترکیبی بازی و یادگیری توجه ویژه‌ای دارم و معتقد هستم که بازی یکی از مؤلفه‌های کلیدی در یادگیری کودکان است. به ارتباط مستمر با والدین اهمیت می‌دهم و جلسات مشاوره آنلاین را برای شناسایی مشکلات کودکان با رویکرد مثبت برگزار می‌کنم. هدف من سرمایه‌گذاری در آینده کشور از طریق آموزش مؤثر و پرورش نسلی خلاق و توانمند می‌باشد.»

مدیر پیش‌دبستانی زمزم در ادامه بیان کرد:« : درسال‌های ۹۳ و ۹۴ که مدیریت پیش دبستانی زمزم را به عهده گرفتم درآغاز، کلاس در وضعیت بسیار بدی بود و حدود ۲ تا ۳ سال هیچ فعالیتی در آن انجام نشده بود. با تنها ۶ دانش‌آموز شروع کردم که با تلاش و همکاری مربی، توانستم کلاس را بهبود ببخشم.»

وی درادامه گفت:«اقداماتی مانند کاشی‌کاری، موزاییک‌کاری و نقاشی دیوارها را انجام دادم و مشکلاتی مانند صدا و امنیت را برطرف کردم. نتیجه این تلاش‌ها در سال بعد مشخص شد که تعداد دانش‌آموزان به ۷۰ نفر رسید که این موفقیت باعث شهرت پیش دبستان زمزم در فردیس شد و با طرح‌های خلاقانه و هزینه‌های شخصی، کار را ادامه دادم. اکنون پس از گذشت ۱۰سال، با همکاری مربیان و رضایت والدین، همچنان به فعالیت خود ادامه می‌دهم.»

خزایی ادامه داد :« با چالش‌های متعددی در مدیریت پیش‌دبستانی مواجه بودم. برای مثال کاهش ثبت‌نام در دوران کرونا وحفظ آرامش محیط آموزشی و جلوگیری از تأثیر منفی تعارضات بر دانش‌آموزان از اولویت‌های مرکز ما بود.»

 این مدیر اظهارکرد:«برای تقویت پیش‌دبستانی، می‌توانم به مواردی از جمله تقویت ارتباطات با والدین و برگزاری کارگاه‌های آموزشی رایگان، همکاری با مشاوران روانشناسی برای حمایت از کودکان با نیازهای خاص، ارائه تخفیف‌هایی برای پرداخت شهریه و ترویج فرهنگ احترام نیز اشاره کرد.»

وی افزود :« ارتقاء کیفیت خدمات آموزشی از طریق برنامه‌های جدید و آموزش مربیان در بهبود کیفیت خدمات اهمیت دارد زیرا برگزاری رویدادهای خاص و تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی به جذب والدین کمک خواهد کرد و نهایتاً، اجرای پروتکل‌های بهداشتی و برگزاری مانورهای ایمنی برای ایجاد حس امنیت در والدین و کودکان ضروری است.»

خزایی در پایان گفت:«مربیان  پیش‌دبستان زمزم بچه‌هایی هستند که از رشته‌های روانشناسی علوم تربیتی وارد این حرفه  شدند و حیف است که خدماتی را ما به این بچه‌ها ندهیم مثلا اینکه مربی بیش‌دبستانی بعد از ۵ سال این امید را داشته باشد که بتواند جذب آموزش و پرورش بشود .من سال‌ها پیش شکایتی را عنوان کردم در مورد این موضوع، شکایتم علیه دیوان عدالت عالی کشور بود که چرا مربیان پیش‌دبستانی با وجود سابقه درخشان و این همه تلاش برای کودکان این جامعه آینده شغلی ندارند امیدوارم که ذره‌ای از علم و آگاهی دیگران را توانسته باشم بالا ببرم به امید موفقیت تمام دانش‌آموزان سرزمینم.»

 

خبرنگار : دانش‌آموز:نازنین شهرآرام

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار