دانش‌آموز البرزی در گفت‌وگو با پانا :

رفتار امام علی (ع) را الگوی خود قرار دهیم

کرج(پانا) - دانش‌آموز استان البرز گفت مهمترین ویژگی امام علی (ع) از خودگذشتگی و ایثار است پس به عنوان یک فرد مسلمان باید رفتار امام علی (ع) را الگو و سرمشق خود قرار دهیم.

کد مطلب: ۱۵۵۴۶۶۳
لینک کوتاه کپی شد
رفتار امام علی (ع) را الگوی خود قرار دهیم

ارسلان رسولی به مناسبت فرا رسیدن شب‌های قدر و شهادت امام علی (ع) در گفت‌وگو با پانا عنوان کرد:«امام علی (ع)  امام اول ما شیعیان است او مردی بزرگوار و فداکار و مهربانی است و یکی  از بهترین ویژگی‌های این امام بزرگوار از خودگذشتگی و ایثار است.»

وی با اشاره به خصوصیات امام علی (ع) گفت:«من همیشه این حدیث از  امام علی (ع) را به یاد دارم  که می‌فرماید هر کس بداخلاق باشد خانواده‌اش از او دلتنگ و خسته می‌شود.پس همیشه سعی می‌کنم اخلاق خوبی داشته باشم و به پدر و مادر خود احترام بگذارم و رفتار و خصوصیات امام علی را الگوی خود قرار دهم .»

رسولی افزود:«امام علی (ع) برای من انسان ها فردی عزیز و بزرگواری است این امام مهربان و بزرگوار با کودکان رفتار بسیار خوبی داشت حامی یتیمان و دردمندان بود.»

این دانش‌آموز  بیان کرد :«امام علی (ع)  در اولین شب از شب‌های قدر توسط ابن‌ملجم مرادی در نوزدهم رمضان ضربت خورد و در بیست و یکم  ماه مبارک رمضان به شهادت رسید.»

رسولی در پایان گفت:«حضرت علی (ع) به فرزندانش فرمودند: اگر من زنده ماندم که می‌دانم درباره او چه کنم اگر از دنیا رفتم از آنجایی که او یک ضربه به من زده است شما هم یک ضربه بر او وارد کنید و نه بیشتر پس ما باید امام علی (ع) را الگوی خود قرار دهیم که حتی در لحظه شهادت هم دست از عدالت بر نداشته است.»

 

خبرنگار : دانش‌آموز: عسل رسولی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار